· · Коментари: 0
ЉУБАВ

ЗА УСПЕШНУ ВЕЗУ: Здрав однос са партнером је НАЈВАЖНИЈИ, а постигните га на следећи начин

Није превише компликовано.

1606581543_Depositphotos_40243377_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Постоје људи који тешко одржавају везе с партнерима и свака од њих заврши прекидом и сломљеним срцем. Али постоје и људи који имају одличне везе, без обзира да ли оне у једном тренутку завршиле прекидом или вечном љубави.

Која је тајна људи који знају да се понашају у везама и који су њихови квалитети због којих уживају у квалитетним и мирним односима, без претераних свађа и сукоба – откривамо вам у наставку.

Не допуштају да њихова прошлост утиче на њих

Све док покушавате да копирате однос својих родитеља или да га по сваку цену избегнете, нећете доживети праву повезаност с партнером. Покушајте да се ослободите својих страхова и да увидите како је најважнија садашност. Није важно шта је било пре, исправите своје грешке сада и наставите даље мудрији.

Прочитајте још: Зашто ЗАТВАРАМО ОЧИ док се ЉУБИМО?

Инспиришу своје партнере, не мењају их

Танка је граница између жеље да некога промените и жеље да ту особу инспиришете. Разлика је у мотивацији; мењате некога како бисте ви имали користи од тога, а када некога инспиришете, онда највећу корист има та особа.

Фото: Депозит

Не жртвују се, него су великодушни

Неке партнерове потребе можете задовољити на два начина: или се жртвујете – што значи да се нечега морате одрећи, или великодушно дајете – што значи да дајете из чисте љубави, без осећај жртве. То је суптилан, али моћан начин размишљања који може да учврсти ваш романтичан однос.

Прочитајте још: Много ПОРУКА размењујете са партнером? То, уопште, НИЈЕ добро!

Нису злопамтила

Бити злопамтило значи желети да ваш партнер и даље осећа кривицу и грижу савести за нешто што је учинио, а то је врло негативно и деструктивно. Веза у којој је партнер често пута посрамљен или окривљен, у највећем броју случајева осуђена је на пропаст или незадовољство.

Прочитајте још: Жене дале одговор: Да ли су ДОБРИ МУШКАРЦИ мање привлачни?

Рањиви су

Када сте рањиви, допуштате партнеру да вас јасније види и завири у вашу душу. То уједно значи и продубљење везе на многим нивоима. Повећава поверење које се не може описати речима и омогућује партнеру да вас види у најискренијем светлу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.