Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖЕНСКА ПОСЛА

Да ли су женама боље друштво другарице или МУЖЕВИ? Ево одговора који ће вас ШОКИРАТИ

Више од половине удатих жена више воли да проводи време са својим најбољим пријатељицама и пријатељима, него са супругом

1611354966_prijateljice.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Иако се заклетва на вечну љубав и венчање се често називају најсрећнијим данима у животу, јер су жене коначно пронашле особу са којом желе да проведу остатак свог живота. Међутим, након венчања не смете заборавити на своје пријатеље, који су рука спаса у различитим тренуцима.

Примарни разлог за преферирање пријатељица од мужева јесте чињеница да се боље разумеју
Топ 5 разлога
Прво, жене међу собом могу разговарати о свему. Друго, пријатељица боље слуша. Треће, пријатељици могу рећи оно што не могу рећи партнеру . Четврто, уживају у истим стварима. Пето, смеју се заједно до суза.

Прочитајте још: Први пут - АЈДЕ, други пут - нема смисла, али ТРЕЋИ ПУТ - аман човече! Зашто је ТРЕЋА прељуба КОБНА?

Последње истраживање које је спровео британски туристички комплекс Champneys Health Spa сугерише да више од 50 посто удатих жена више воли да проводи време са својим најбољим пријатељицама и пријатељима, него са супругом.

Прочитајте још: Психолог Марина саветује: Шта урадити када он каже да му "ТРЕБА ПРОСТОРА"?

Резултати су чак очекивани, логични поготово зато што су је анкету проводио спа центар, који се традиционално сматра бегом од свакодневнице за жене, па је вероватно да многе жене, које су учествовале посебно цене време проведено са својим пријатељицама.

Примарни разлог за преферирање пријатељица од мужева јесте чињеница да се боље разумеју, а одмах иза тог је слушање онога што друга особа говори.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas