Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Знакови који указују на то да између вас и неке особе постоји јака хемија: Протумачите гестове

Када се између двоје људи појави јака хемија, њу није лако сакрити

1668510097_shutterstock_531279568.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Иако се можда обе стране труде да прикрију осећања, романтичне варнице се осећају у ваздуху. Или, знате да вас он привлачи, али како да откријете да ли ви привлачите њега. Ево који сигнали показују да између вас и неке особе постоји јака хемија:

Желите да се погледате у очи

Контакт очима, посебно продужени контакт, први је знак интересовања за особу. У очима друге особе види се нешто посебно топло и блиско.

Случајан додир

То не мора да буде еротски додир. То може бити лагани додир на рамену, колену, руци или коси. Када се руке случајно додирну, а у вама се пробуде жмарци и варнице.

Прочитајте још: Правило "2-2-2" може вам помоћи да САЧУВАТЕ ВЕЗУ И БРАК: Једноставна метода која ће учврстити ваш однос

Ваша тела су усмерена једно према другом

На забави можете стајати у различитим угловима и разговарати са различитим људима, али у исто време покушавате да заузмете такав положај да можете једно друго да видите.

Док причате, нагињете се да бисте се приближили једно другом

Постоји жеља да се ова присност продуби, да се још више зближимо, да се затворимо од других и створимо свој посебан простор.

Флертујете чак и током озбиљног разговора

Ако се било који разговор своди на флерт, ово је почетак сексуалне хемије. Флерт разговор може трајати вечно, јер ова игра доноси невероватно задовољство.

Заједно се смејете

Смех и флерт су често повезани - представљају позитивне реакције на оно што се дешава. Све што човек вучен као магнет каже делује весело, занимљиво, вредно пажње.

Задиркујете једно друго

Ако се понашате као основци, очито нешто почиње између вас. Понекад флерт може да почне изненадним игрицама, задиркивања, смишљањем смешних надимака...

Прочитајте још: Како да знате када је време да прекинете своју везу? Црвене заставице вредне пажње

Не примећујете никога у близини

Можда око вас има колега, пролазника, путника, али вам се ипак чини да сте само вас двоје на целом свету.

Уживате заједно у тишини

Прија вам чак и да ћутите када сте заједно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas