Oglas
· · Komentari: 0

Pravilo "2-2-2" može vam pomoći da SAČUVATE VEZU I BRAK: Jednostavna metoda koja će učvrstiti vaš odnos

Svaki odnos treba održavati, bez obzira koliko ste dugo sa nekim

1668342508_pravilo.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Duge veze i brak često dovedu do prezasićenja, pa partneri postaju manje tolerantni i privrženi jedno drugom. Zato, s vremena na vreme, treba izaći iz zone komfora i rutine.

LJubav se mora održavati kako bi trajala. Ponekada se desi partneri brzo odustanu od veze i braka. Zato, ako ste upali u monotoniju, možete isprobati pravilo "2-2-2". Ono podrazumeva da na dve nedelje uradite nešto samo za vas dvoje. To je posebno važno ako ste u braku i zauzeti ste obavezama.

Pročitajte još: Kako da znate kada je vreme da prekinete svoju vezu? Crvene zastavice vredne pažnje

Odložite sve obaveze na kratko i posvetite vreme voljenoj osobi. Takođe, ovo pravilo podrazumeva da na dve godine odete na odmor bez dece, ljubimaca, prijatelja. Izaberite destinaciju na kojoj niste bili i sa svojim izabranikom posetite to mesto bez ikoga.

Potrudite se da zajedničko vreme provedete tako što nećete pričati o problemima i tako što ćete raditi ono što vam prija i čini vas srećnim.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas