Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
реалност је мало другачија

Зашто је секс под тушем, секси САМО У ФИЛМОВИМА? Ево због чега не треба да очајавате!

Када год видимо сцену у филму вођења љубави под тушем то изгледа врло секси и сензуално, те смо и сами желели то да испробамо са својим партнером. Међутим, да ли је у правом животу исто све као и на филму?

1649871752_tus.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Ентертаинмент Тонигхт
Oglas

Прва разлика је у томе што су у филму плаћени глумци да глуме да им је лепо и удобно. Друга разлика је у томе што на филму нема туша који смета, бочица шампона које падају свуда около и увек је приказано да је то најсензуалнији секс који можете имати у животу. 

Прочитајте још: Датум када сте се венчали ОТКРИВА какав ће вам бити БРАК

Зато и јесте филм! Али нису само то ствари због којих секс испод туша у правом животу није као на филму, постоје још реалнија објашњења! 

1. Увек је незгодно покушавати да се позиционирате.
Било да је под тушем или кадом, чини се да парови у филмовима то увек раде тако без напора. У стварности, потребно је много више труда. Морате се поставити док вам обоје не буде удобно, а то може да потраје! Маневрисање око главе славине и боца шампона није тако романтично. Покушај да пронађете праву позицију увек зависи од облика туша, ствари које се налазе око вас и очигледно личних преференција. Зашто прави секс под тушем није као у филмовима, јер глумци немају ове препреке, а уз то и одлично глуме! 

2. Згњечене груди нису удобне или секси.
Жене увек изгледају тако секси у филмовима. Положени су уза зид и срећни се смеју, уживају у тренутку. Не функционише увек тако. То што су вам груди пригњечене уза зид или вам мокра коса лепршала на лицу током секса под тушем не побољшава тренутак. Да не причамо о клизању при свакој промени неудобног положаја! 

3. Тушеви у филмовима су увек већи.
Једна очигледна разлика је буџет филма. Парови обично добијају огромне, простране тушеве који имају толико простора за кретање. У стварности, осим ако немате среће или сте у луксузном хотелу, наши тушеви нису те величине. Понекад постоји и завеса за туширање или покретни стаклени зид. Ове ствари су тако незгодне и ударањем у њих можете само да покварите тренутак, али и саму туш кабину. Такође, млаз воде је увек окренут више ка једној особи него ка другој, те то може да смета неком од актера. 

4. Фактор изненађења
У филмовима често видимо како се неко тушира, те партнер полако отпозади приђе и одмах се дешава радња. Хајде, размислимо како је то у реалном животу? Моменат када се туширате је један од рањивијих момената, те ћете прво имати фактор изненађења када вас неко прекине у размишљању под тушем, а онда ћете размислити да ли сте расположени за акцију. 

5. Константно намештање и клизање
У филму бива како под тушем креће најстраственији секс и почиње и завршава се брзо у истој пози, где оба партнера истовремено доживљавају врхунац. У реалности је другачије - прво, немогуће је наместити се у толико ограниченом простору у једну позу и завршити. После неког времена постаће вам неудобно, те ћете се окретати, врпољити, клизати, све што ће деконцетрисати и ометати оба партнера, тако да прича о заједничком врхунцу у тој ситуацији је стварно - филмска. 

Уживајте у вашем односу са партнером и немојте да мислите да било ко доживљава секс као што се приказује на филмовима, где су глумци плаћени за то, где постоји студио, сет и гомила људи која их гледа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas