Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
раскид

Зашто треба да уклоните све трагове прошле везе?

Емоционални крах је сам по себи тежак, а ако томе додате то да себе несвесно и даље повређујете, тешко ћете се опоравити од раскида и наставити даље.

1607352920_Depositphotos_169168262_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Заправо у људској је природи жеља за ослобађањем од свих подсетника на прошлу везу. То би значило да је потребно да са друштвених мрежа уклоните све ваше заједничке фотографије, као и из вашег телефона, али и по соби. Такође бившем треба да вратите све његове ствари које су остале код вас, како не бисте били у прилици да од свих обучете баш његов дукс, који и даље мирише на њега. Помислићете да је све ово сувишно, али стручњаци на пољу људских односа тврде да је то важно из следећих разлога:

Избећи ћете питања на која не желите да одговарате

Када уклоните из своје галерије на друштвеним мрежама ваше заједничке фотографије, и означите статус сингле, јасно ћете послати поруку другим људима да нисте више заједно. То вам може помоћи у избегавању питања на која не желите да одговарате.

Прочитајте још: Веза на даљину: ДА ИЛИ НЕ?

Добићете прилику да се посветите себи

Након раскида следи ново поглавље у вашем животу, а самим тим вама се пружа прилика да се посветите оном ко треба да вам је најважнији – себи самој. Дакле, када уклоните заједничке слике, ви добијате прилику да свету покажете да постојите, сами и уздигнуте главе.

Фото: Депосит

Има терапеутско дејство

Брисање заједничких фотографија је чин пуштања. Ако сте раскинули, и ако је он отишао из вашег живота, нема сврхе и даље одржавати привид да је веза активна. То што свету приказујете да сте срећни на сликама, док у стварности није тако лоше је по ваше ментално здравље.

Прочитајте још: ПРАВИЛО које гарантовано СПАШАВА ВЕЗУ ОД РАСКИДА

Поручујете другима да сте слободни

Можда баш особа која је љубав вашег живота не може да вам приђе јер сте срећни и насмејани на сликама са вашим бившим, за ког он не зна да је бивши. Пружите себи шансу да љубав поново ушета у ваш живот.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas