Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
везе

Жене дале одговор: Шта заправо мушкарца чини привлачнијим?

Одговори би могли многе да изненаде.

1620666282_Depositphotos_177639354_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Стручњак за везе и партнерске односе Луен Ворд замолила је на Фејсбуку жене које нису у вези да открију које су им карактеристике важне код мушкараца.

Тим питањем покренула је расправу због које је дошла до закључка да физички изглед за жене не игра велику улогу када размишљају о потенцијалном партнеру.

Прочитајте још: Жена која се жртвује постане ДОСАДНА, а пажљив мушкарац је млакоња! Где је средина?

 - Даме, јесу ли мушкарци у праву кад мисле да ће теже пронаћи партнерику ако нису при врху што се тиче изгледа и висине? Ако мушкарац није висок, таман и згодан, каква корист од тога што је забаван, поштен и џентлмен, ако не може ни да стигне до састанка? гласило је њено питање, а ово су неки од одговора:

1. "Хемија је број један, ако је немате, то је велико 'не'... Тек након хемије следе личност, заједнички интереси..."

2. "Шта мушкарца чини привлачним? Традиционалне вредности и поштовање."

3. "Желим некога ко је искрен, тко је џентлмен... Мора бити занимљив, интелигентан и знати да ме насмеје."

4. "Мене на крају дана занима да брине о свом животу, својој породици, пријатељима... Да се понаша према мени љубазно, пажљиво, да нам је забавно кад смо заједно. Хемија ту дође природно."

5. "Важно ми је да показује интересовање за мене, да ме пита ствари о мом животу, а не да прича само о себи."

6. "Све се своди на то да најпре прихватите себе. Ако сте самоуверени и срећни, праву особу за себе ћете привући."

7. "Мушкарци можда брину да ми само желимо високе и тамне типове, али тако се и жене брину да мушкарци само желе ситне жене с великим грудима које су, по могућности, 10 година млађе од њих."

Већина слободних жена сложила се да личност има много већу улогу у привлачности него изглед.

Прочитајте још: Мушкарци пошаљу 15 ПОРУКА дами која им се свиђа. Шта мислите, колико порука напишу ЖЕНЕ?

Ипак, било је и оних које се нису сложиле.

"Физичка привлачност је важна при првом упознавању", нагласила је једна корисница Фејсбука. "Свако ко каже да није, није у потпуности искрен. Важно је само запамтити да сви имамо различит укус и у томе", додала је.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas