Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБАВ

ЧИЧАК би УМРО да га није нашла ОЛГА: На почетку је био СЛЕП, а сада су нераздвојни! (ФОТО)

Чичак је рођен пре три недеље и после неколико дана живота из необјашњивог разлога се нашао на сред улице!

1596458165_Cicak2.jpg
Oglas

Олга је сасвим случајно на улици видела децу окупљену око нечег. На срећу, стала је да пита шта се дешава? Испоставило се да су се окупили око мачета рођеног пре неколико дана.

Прочитајте још: Мачак СЕМ је служио на ратним бродовима, преживео ТРИ ТОРПЕДА и отишао у ПЕНЗИЈУ

У шетњу иде у кутији

- Нисам много размишљала, одмах сам нашла кутију, ставила га унутра и однела кући - каже Олга.

Храни га форумлом флашицом за лутке...

Брзо је набавила минијатурну флашицу за мачиће и почела је да га храни специјалном формулом за мачиће. Прво је једо на два сата. У једном оброку попије, чак, 20 грама млека! На почетку му је чистила очи физиолошким раствором, јер је био слеп.

Када га је нашла био је слеп...

Полако постаје право весело, неваљало маче.

- Миран је, захвалан што сам га спасила и мисли да сам му мама, па сада све морам да га научим ја, а то  би дознао од мајке - истиче Олга.

Чичак је стално гладан и има леп апетит Фото: А. М.

Спава у корпи и једе на три сата. Највећи део дана преспава, а када напуни стомачић спреман је да се игра. Добио је име Чичак јер се качи за све што стигне.

Прочитајте још: МАЧКЕ се увлаче у КРЕВЕТ из 5 разлога, а један ће ЗАБРИНУТИ власника

Олга ће још најмање месец дана бринути о беби Чичку, а са два месеца ће почети да пије млеко и после ће почети да једе течну храну. Са два месеца ће постати немиран, а са три почиње да истражује околину.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas