Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
кућни љубимац

Како да у неколико једноставних корака покажемо МАЧКИ да је волимо?

Мачке обичбно или волимо или не волимо као кућне љубимце

1654073056_cat-3266673_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Многим људима су бас оне омиљени кућни љубимци. Не захтевају много пажње, али би требало да знамо како да на најбољи начин покажемо да их волимо.

Мачке воле масажу

Једноставним мажењем мачке, од носа до репа, обезбедићете да вас сигурно заволе. Обратите посебну пажњу на места која им се највише допадају, као што су основа репа и испод образа.

Комуникација са мачком

Научите да разумете шта вам ваша мачка говори својим мјаукањем, репом, ушима... Ваша мачка зна да је волите и узвраћа вам предењем када одговорите на њен језик на одговарајући начин.

Прочитајте још: Пси тугују када изгубе свог псећег пријатеља: Ево како им можете ублажити тугу

Мачке се стално негују

Неколицина претерује са неговањем, али већини је потребна помоћ да би остале лепе. Не само да ће им четкање добро доћи као масажа већ ће да одржи и њихово крзно меканим и смањити крзнене куглице.

Сваки љубимац има омиљену игру

Интерактивне игре повећавају везу коју делите са љубимцем и граде им самопоуздање. Чак и празне папирне кесе или сноп папира могу да им служе као предмети за игру.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas