· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Пас је украо бебину играчку, а онда је смислио невроватан начин како да се искупи (ВИДЕО)

Толико пута је речено да је пас најбољи пријатељ, а многи пси су то својим поступцима и доказали

1603276071_beba-pas.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Цхарлие Тхе Беагле

Овај пас спреман је на све да уради за бебу његових власника. Иако јој је испрва украо играчку, после се поприлично искупио.

Прочитајте још: Погледајте због чега је црногорска водитељка постала хит на интернету (ВИДЕО)

Наиме, док су се родитељи играли са бебом, играчка је заинтригирала и пса, па ју је он узео и однео. Беба је остала збуњена у својој столици и напослетку почела да плаче. Када је пас схватио да је расплакао бебу, био је спреман све да уради само да беба престане да плаче.

Почео је да скупља све њене играчке по соби и да јој доноси у столицу, покупио је чак и џојстик са полице, због ког је морао да се пропне, а напослетку је догурао њушком целу кутију са играчкама до бебине столице. 

Погледајте овог преслатког пса који се извињава беби и обратите пажњу како нежно спушта играчке поред бебе.

                                      Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.