· · Коментари: 0
Забава

Списак ДОБИТНИКА КАРАТА за Јавни акваријум и тропикаријум у Београду!

Јавни акваријум и тропикаријум Београд поново је отворио своја врата!

IMG_9178.jpeg
Фото: Бранислав Јаковљевић

Магазин Новости својим читаоцима поклонио је 5 пута по 2 карте за Јавни акваријум и тропикаријум у Београду (адреса Веснића 3, 11000 Београд)

Добитници су: 

  1. Ивана Лукић
  2. Ана Врбник
  3. Горан Антић
  4. Маја Цветковић
  5. Јелена Шаре

Потребно је да добитници карата приликом доласка у Јавни акварију и тропикаријум у Београду дају податке: ИМЕ, ПРЕЗИМЕ И БРОЈ ТЕЛЕФОНА ДОСТАВЉЕНОГ РЕДАКЦИЈИ МАГАЗИНА НОВОСТИ, као и да кажу да су карте добили преко нашег сајта.

После двомесечне паузе, љубитељи акваристике опет могу видети акваријум са ароwанама, источњачким рибама среће и благостања, морски комплекс са тропским и јадранским организмима...


 Фото: Бранислав Јаковљевић

Акваријум са морским рибицама из филма "Фининг Немо", стуб са виваријумима, тераријумима и акваријумима, корњаче и јежеви, али и птице из Африке плене пажњу посетилаца којих је из године у годину све више.

Фото: Бранислав Јаковљевић

Сви заинтересовани посетици недељом у 12 сати могу присуствовати вођеним турама, током којих ће их биолог подробно упознати са свим врстама и атракцијама, међу којима је и незаобилазни 'рептил корнер', као и велики акваријум са пиранама.

Фото: Бранислав Јаковљевић

Акваријум који доминира простором је дугачак 6 метара и налази се на висини од 3 метра. У њему се налазе КОИ шарани од 15 до 40 цм дужине разних боја- од беле, преко жуте, до црвене и плавичасте. Клинцима и клинцезама посебно занимљив биће 'беби кутак' у коме живе мајушне беби рибице. 

Фото: Бранислав Јаковљевић

Јавни акваријум и тропикаријум Београд налази се на Дедињу, у улици Миленка Веснића број 3. Радно време је од 12-20 часова радним данима, односно од 09-16 часова викендом. Цена улазнице је 300 дин за одрасле и 150 дин за децу од 5-15 година, док они млађи не плаћају улаз.

Фото: Бранислав Јаковљевић

Занимљив је и податак да сваког радног дана одређена категорија грађана може бесплатно да посети објекат, и то: понедељком пензионери, уторком средњошколци, средом студенти, четвртком основци, а петком предшколци.

Фото: Бранислав Јаковљевић

За више информација можете контактирати 011/4032873.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.