Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СВОГ ПСА ОСТАВИЛЕ У АЗИЛУ ЗБОГ ОБИМА ПОСЛА: Инфлуенсерке у покушају навукле гнев на себе због срамног потеза

ТИКТОК јуче је "горео" након објаве инфлуенсерки у покушају, које су свог пса одвеле у азил и то све због обима посла који имају.

1696852076_79248_fitnesbliznakinje_ig.jpg
Foto: Printscreen/Instagram/sara satankovic
Oglas

Фитнес близнакиње Јулија и Наталија Ђукић недавно су се похвалиле на својим друштвеним мрежама како су удомиле пса и учиниле добро дело, а сада су без срама објавиле да су му нашле дом. Ништа од тога не би био проблем, да није у питању азил у којем се једна особа бори из све снаге да спаси око 100 остављених паса. 

Оне су прво на свом Тик Ток налогу објавиле снимак на ком су објасниле због чега више не могу да се брину о псу.

- Емоције су помешане, и срећне смо и тужне. Бекија смо много заволеле, али није могао да остане код нас и зато смо му нашле место где и припада. Синоћ нам је било последње вече са Бекијем. Због неких околности, нисмо могле да га задржимо код нас и нашле смо дом. Беки је пас кога смо пре пар месеци спасиле са улице и од тада бринуле о њему. Чувале смо га, аи због нашег начина живота који захтева често одсуство од куће, нисмо могле да га задржимо - написале су између осталог фитнес близнакиње, а потом показале азил где су пса и одвеле.

Овај њихов потез навукао је гнев многих јавних личности, међу којима су сестре, Леа и Сара Станковић које су се одмах огласиле на мрежама.

 

@fitness.bliznakinje Beki je pas koga smo pre par meseci spasile sa ulice i od tada brinule o njemu.🫶 Čuvale smo ga mi kao i svi naši bližnji kada to nismo mogle, no, zbog našeg načina života koji zahteva često odsustvo od kuće i druge stvari, Bekija nismo mogle da zadržimo kod nas.🥹 Tražile smo mu dom gde će imati potpunu slobodu, a nikada da ne bude gladan, bolestan i bez krova nad glavom. Takvo mesto smo našle, a to je u Srbobran kod predivnog @Animal rescue Nikola ♬ Emotional - Bang Nono

- Ова два олоша од људи су пса који је живео са њима у стану одлучиле да одведу у азил због много "посла" које имају и то дечку који тренутно брине о преко 100 паса и једва скупља средства да их прехрани и да ти пси преживе. Олоша два су из кревета пса одвеле да спава у кавезу, не заслужујете ништа боље него да вас вечерас спакују у кавез са још 100 људи. Бездушне олошкиње напустиле живо биће које је до данас спавало са њима у кревету и које им је веровало. Срам да вас буде цео живот - написала је Леа, а онда се огласила и Сара.

- Било ми вас је жао, али сада сте показале своја лица, срамите се - закључила је Сара Станковић.

Иначе, овим близнакињама јавност се смејала када су одлучиле да своје изјаве за медије наплаћују што је многе навело на питање због чега су оне умислиле да су звезде и неке битне личности? Чињеница је да оваквим потезима падају на свим тестовима личност.

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas