Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Жена преминула два дана након што је штене "грицкало"... Мушкарцу ампутиране руке и ноге: Размислите добро да ли љубимца треба љубити у њушку!

Само два дана након што је њено усвојено штене грицкало, 58. годишња жена преминула је у Америци

1612369584_girl-1160441_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Никоме није јасно шта се заправо догодило и због чега је дошло до смрти ове Американеке.

Прочитајте још: Заустављају се и миришу ЦВЕЋЕ: Ове ствари ће пса учинити срећнијим

Фото: пиxабаy

У јуну 2018. године, у Висконсину, Шерон Ларсон је усвојила штене. Играла се с њим када ју је Бо, њен новичлан породице, грицкао и случајно пробио кожу. Тада се 58-годишња Американка нашла са лаганом огреботином на кожи. Иако је деловало безазлено, убрзо је почела да добија озбиљне симптоме који подсец́ају на грип. 

После неколико дана и након погоршања њеног стања, одведена је у болницу. Давани су јој антибиотици, али они су били неефикасни, па је ова Американка након 48 сати преминула. Према речима доктора и након урађених тестова, Шерон Ларсон је била заражена бактеријом "Цапноцитопхага цаниморсус".

Сломљени супруг, није могао да верује да му је супруга преминула због веома ретке бактерије.

Речено ми је да је гром могао да је удари четири пута и да преживи, као  и да је могла два пута добије на лутрији. Толико ретко би би требала да се јавља ова инфекција

Међутим, пре неколико недеља, још једна особа је добила "септикемију", која је повезана са овом бактеријом, након што је пас лизао. Он није преминуо, али су Грегу Мантефулу ампутиране руке и ноге.

Почитајте још: Сви волимо ово воће, али да ли пси смеју да га једу?

Ова бактерија често се налази у пљувачки код паса, али и мачака. Према релима Центра за контролу и превенцију болести, људи изузетно ретко дођу у додир са овом бактеријом. Међутим, неки људи очигледно могу бити погођени, посебно доба после 40-их година. Особа које имају проблема са алкохолом или ослабљеним имуно системом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas