Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

14 савета Ђорђа Арманија: Ево шта је према њему елеганција и који је главни комад гардеробе

Ђорђо Армани за две боје каже да су боље од других

1689675635_profimedia-0785007560.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Италијански дизајнер елегантне и префињене одеће и модних додатака, директор и дизајнер модне куће Гиоргио Армани је овог јула прославио 89. рођендан.

Овом приликом подсећамо се његових главних модних савета који ће вам добро доћи у свакој прилици.

1. "Бити елегантан не значи привући пажњу, значи бити запамћен."

2. „Црна и тегет чине да изгледате витко боље од других боја. Држећи се ове шеме боја, можете себи приуштити експериментисање са силуетама и текстурама."

3. „Бирајте тканине неутралних боја, без светлих шара, дуже ће вам служити.“

4. „Блејзер је основа гардеробе. Требало би да буде добро скројен и да се у њему осећате самоуверено и удобно. Када имате леп блејзер, све остало се слаже."

5. „Кажу да изгледам 20 година млађе од својих година, и питају у чему је моја тајна. Део тога је генетика. Моја мајка је умрла у 90. години и тада је изгледала као да има 65. Надам се да ће и мени бити тако. Али ради се и о самодисциплини: не идем прекасно у кревет, не пијем превише, не пушим. И такође је важно разумети себе и понашати се у складу са својим унутрашњим "ја".

6. „Пажљиво одабран парфем може постати ваш заштитни знак. То је прва ствар коју људи осете када уђете у просторију и последња ствар која нестаје када изађете.”

7. „Не би требало да бирате одећу превише пажљиво: људи са највише стила изгледају као да се не труде око свог изгледа. На крају крајева, стил се своди на самоизражавање и мислим да ништа не може изгледати лоше на некоме ко верује у себе."

8. „Јефтин пар ципела је лоша инвестиција. Не штедите на основним стварима: ципеле су основа ваше гардеробе."

9. "Да бисте створили нешто изузетно, ваше размишљање мора бити континуирано фокусирано на најситније детаље."

10. "Прави луксуз је рећи шта мислите."

11. „Будите храбри у својим убеђењима. Када сам експериментисао са кројевима, то је било против конвенционалних идеја и метода. Али само сам желео да креирам одећу која изгледа елегантно и истовремено удобно. На крају крајева, моје идеје су постале модерне“.

12. "Изгледати секси је ствар самопоуздања."

13. „Драго ми је да у данашње време поново постоји жеља да будемо елегантни. Елеганција је кључ за имиџ који је ванвременски, за нешто што никада неће изаћи из моде, са чиме никада нећете изаћи из моде. Свој успех приписујем лојалности овој филозофији. За мене је стил важнији од краткотрајних модних трендова“.

14. „Додаци постају све важнији ових дана, па инвестирајте у ципеле, каишеве, торбе, кравате итд. Онда можете изнова и изнова ажурирати своју одећу. Запамтите боје које носите и купите одговарајуће аксесоаре. Истовремено, запамтите да са сивом можете носити и црну и браон. Сат је једна од најважнијих комада које можете купити јер он говори много о човеку."

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas