Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

3 ЗАНИМЉИВЕ фризуре за ПРОЛЕЋНЕ дане (ФОТО)

Уживајте у пролећу и лепом времену сређене.

1618992450_frjiad.png
Фото: Принтсцреен / YоуТубе / Алеx Габоурy
Oglas

Лепо време полако долази, те у складу са тиме и ми треба да мењамо своје навике, али и изглед. Стога, акцента ћемо ставити на фризуре. Како долази зеленило, топло време и лежернији стил одевања, тако треба и да ускладимо наше фризуре.

Прочитајте још: Зашто свака жена треба да користи ПРАЈМЕР, а често га заобилазимо

Оно што је за жену јако важно је да има уредну, чисту и неговану косу. То је оно што одаје добар утисак! У последње време су изузетно популарне лагане, бохо фризуре. Одишу стилом, једноставношћу и елеганцијом.

За вас смо данас припремили три лагане бохо фризуре. Фризуре су прилагођене за средње и дуже дужине. У првом клипу видећете како да направите лагани изглед са неупадљивим увијањем позади, а остатак косе је пуштен. Идеална је за свакодневне прилике или мале матуре.

Прочитајте још: Модни комад који ће бити УЛТРА популаран у пролећној и летњој сезони: Комбинујте га уз сако, кошуље или спортске мајице (ФОТО)

Друга фризура је класична спуштена пунђа одлична за пословне прилике или неке веће свечаности. Трећа фризура је, можда, и најзахтевнија, али је идеална за летња дружења и прославе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas