Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Опуштене и лежерне плетенице: Идеална фризура за вреле летње дане (ВИДЕО)

Праве се брзо и лако, а изгледају феноменално

1656066596_pletenica.jpg
Фото: Принтсцреен
Oglas

Током лета се чешће опредељујемо за фризуре које су опуштеније и не захтевају превише труда. Такође, имамо страх да се због високих температура оне не покваре, па тако сав наш труд падне у воду.

Прочитајте још: Зашто је ЦЦ крема најбоља замена за пудер током лета? Има три важна својства

Одморите се од фризура које се праве помоћу топлоте, бар док се лето не заврши. То ће вам знатно уштедети време, а и пријаће вашој коси да се опорави од фена, фигара и пегле.

Наш предлог је фризура са две рибље кости. Ми смо их направили тако да оне не буду превише затегнуте. Када су плетенице опуштене неће вас болети глава од њих, а моћи ћете да их држите и неколико дана. У овом случају свака длака није на свом месту, међутим уколико се фризура мало поквари то неће изгледати ружно и скретати пажњу зато што ће деловати као да је то њен саставни део. 

 

 

 

 

Разделите косу на два дела. Почните од врха главе. Узмите три прамена и почните да плетете као обичну плетеницу. Када наставите на доле сваки пут узимајте по још један прамен са стране. Гледајте да он буде исте дебљине као почетни, тј. да сви праменови које користите буду приближно исти. Наравно, како будете додавали косу праменови ће бити све дебљи и дебљи, а када дођете до краја главе, само исплетите плетеницу на регуларан начин. 

Можете их додатно раздвојити како би плетенице изгледале бујније. Пре него што почнете, поквасите руке водом и прођите прстима кроз косу, како би она била послушнија. Такође, погодније је да правите плетенице на прљавој коси, јер уколико је она скроз чиста бежаће и биће вам теже да исплетете рибље кости.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas