Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет једноставних ПЛЕТЕНИЦА са распуштеном косом: Са ОВИМ фризурама нећете остати непримећени (ФОТО)

Плетенице ће увек бити опција када тражите фризуру. Многобројни начини израде и употребе могу нам помоћи да изгледамо елегантно, једноставно, гламурозно, свеже и веома модерно

1652949150_pjimage---2022-05-19T103214.866.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Начин на који их користимо и како то радимо су аспекти који дефинишу изглед који ћемо носити. Међу свим начинима ношења плетеница, они са једним делом распуштене косе спадају у најразноврсније.

Ова врста плетенице је погодна за сваку прилику; оно што одређује ниво елеганције и стила је одећа и накит. Могу се носити за излазак са пријатељима, важну вечеру, састанак, па чак и гламурозни догађај.

Основна ствар у овом стилу је да је део косе исплетен, није важно који, а остатак опуштен. Део који није уплетен можете носити равно, таласасто, природно или наносити неке ефекте, али мора бити слободан. Што се тиче врсте плетенице, зависи од ваше креативности и стила, јер се могу користити на много начина.

Прочитајте још: Плавуше више нису у моди, ОВО је нова БОЈА СЕЗОНЕ! Тренд најављен још током Оскара (ФОТО)

Међу опцијама су дупле и мале плетенице са једне стране, плетена трака за главу, плетенице на врху главе, иза... Укратко, одлучују личност и прилика. За вас имамо пет симпатичних предлога.

Једноставна плетеница на једној страни косе

Са овом опцијом сигурно нећете остати непримећени. Осим тога, један је од најлакших за направити. Једина ствар је да изаберете једну страну главе и исплетете је изнад уха. Остатак косе ће отићи на другу страну и назад у свом природном облику.

Више плетеница на једној страни косе

Ова варијација претходне ће дати разрађенији и гламурознији стил онима који је користе. Идеја је да је први део плетенице потпуно причвршћен за главу. Затим се олабави и пада поред распуштене косе која се налази позади. Можете га украсити шљокицама, прстеновима и неким бојама да бисте променили стил.

Мале плетенице са обе стране главе

Ова фризура је најтрадиционалнија када је у питању комбинација са распуштеном косом. Можете је носити као неку врсту тијаре или је исплести до пола и распршити са сваке стране. Варијације зависе од расположења и изгледа који тражите.

Прочитајте још: Четири начина како да проверите да ли вам је КОСА ЗДРАВА: За један вам је потребна само чаша воде

Плетенице на врху

Плетенице изнад главе ће увек бити опција. Једна од најбољих опција и она која ће вам сигурно украсти погледе је да очистите предњи део лица чешљањем од напред ка назад. Затим се пуштају на распуштену косу.

Три плетенице на врху

Ова варијација плетеница на глави може се користити на различите начине. Међу опцијама је да направите три плетенице на врху главе и пустите косу да пада преко остатка. Друге опције су да исплетете плетеницу до краја или сакупите тројку у пунђу и оставите косу распуштену.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas