Oglas
· · Komentari: 0
PRAVI PROBLEM

5 TRIKOVA ZA SAVRŠENU FOTOGRAFIJU U PASOŠU: Šminkeri otkrili kako da uvek izgledate dobro u dokumentima

Slika u pasošu ili ličnoj karti pravi problem mnogim damama.

1638781219_00shutterstock_416113585.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Fotografisanje za lična dokumenta poput pasoša i lične karte može da se pretvori u pravi horor kada stigne fotografija koja treba da nam stoji tu godinama. Mnoge žene kukaju zbog načina na koji su "ispale" na dokumentima, ali uz par trikova, vaša slika u pasošu će biti dostajna prave dive.

Zbog toga su šminkerke Romi Solejmani i Guči Vestmen podelile savete kako da na fotografijama ispadnu što je bolje moguće, prenosi "Vogue".

Prajmer u boji breskve koži daje zdravi sjaj

Blještavo svetlo reflektora nimalo ne laska licu pa ono može delovati pomalo isprano. Stoga je najbolje da nanesete prajmer koji će ujednačiti ten i popuniti pore. Odličan izbor je onaj u boji breskve koji koži daje zdravi sjaj.

Pročitajte još: Da li često imate TAMNE KRUGOVE ISPOD OČIJU? Onda biste trebali da izbacite ove 4 navike

Korektor

U slučaju tamnih podočnjaka najbolje je koristiti puder ili korektor, a šminkerka Romi Solejmani preporučuje ga čak i ženama koje ne koriste ovu vrstu preparata.

Najbolje je koristiti puder koji je nijansu do dve tamniji od tena ili pak korektor koji se bira u zavisnosti od boje podočnjaka. LJubičaste i plave podočnjake najbolje prikriva korektor sa žućkastim tonovima, a smeđe sa ružičastima.

Foto: shutterstock

Usne

Preporučuje se da na usne nanesete ruž u boji šumskog voća ili ruže. On će im dati svež i zdrav izgled pa neće zbog svetla izgledati isprano.

Bronzer

Najproblematičnija područja su ona oko nosa i oko usana gde se vide svi tragovi smeha. Sitne bore najbolje će ublažiti puder, a pažnju sa njih će odvući bronzer na obrazima.

Treba izbegavati sjajne i svetlucave teksture bronzera jer će u spoju s bledom kožom delovati neprirodno. Preporučuje se da koristite mat varijantu.

Zaboravite na svetlucave preparate

Puder svetlucave teksture i sjaj na usnama u kombinaciji s blicem fotoaparata može da izazve pravu malu katastrofu. Odraz će stvoriti vizualno masnu kožu, a tragovi će se najviše videti na čelu.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUK 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas