Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

7 ТРИКОВА ДА ИЗГЛЕДАТЕ МРШАВИЈЕ, ВИШЕ И МЛАЂЕ: Највише обратите пажњу на један посебан модел панталона

Према стручњацима уз помоћ ових једноставних трикова изгледаћете мршавије.

1713792106_shutterstock_1514951603.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Већина жена жели да изгледа мршавије и да дода неколико центиметара, али како то учинити? Стручњаци нам откривају како да постигнете ефекат витког изгледа.

Носите штикле


Свака потпетица, чак и благо повишења, учиниће да вам ноге изгледају дуже. Купите модел који одговара вашој грађи. Превелика и широка одећа често преплављује ситне жене па изгледају ниже него што јесу. Уместо тога, упарите шири доњи део са уским горњим делом и обрнуто, тако да се види ваша фигура.

Одлучите се за фармерке високог струка 


Фармерке високог струка стварају вертикалну линију која помаже да изгледате више. Ако је ногавица исечена, порубите је да покрије ципелу, али не и да се вуче по земљи.

Предугачке панталоне ће изгледати неодољиво, а ви ћете изгледати више него што јесте. Увуците предњи део кошуље како бисте истакли струк. Избегавајте скраћене панталоне које чине да изгледате ниже. Манжетне никада нису ваш пријатељ, па их избегавајте по сваку цену.

Носите једнобојне комаде


Нема сумње да ће ношење једне боје од главе до пете учинити да изгледате више. Исти ефекат могу имати ниског контраста, тонске и монохроматске одеће са сличним нијансама.Покушајте да не прекинете ову линију контрастним танким каишем који скреће пажњу на струк. Такође би требало да избегавате широке појасеве из истог разлога.

Мање торбе


Носите мању торбу. Ситне жене су преплављене великим торбама. Скалирајте своју торбицу на своју величину и висину. Такође, избегавајте да ваша торба удари у најшири део тела, што ствара хоризонталну линију која чини да изгледате шире.

Отворене ципеле


Ципеле на босу ногу чине да изгледате више. Тамне ципеле са тамним панталонама или хулахопкама имају исти ефекат. Каишеви за глежњеве и гладијаторске сандале скраћују ноге. Ципеле са шпицастим врхом стварају и те како издужују.

Шалови и огрлице


Дуге огрлице и шалови привлаче поглед горе-доле. Огрлице које се уклапају у изрез вашег горњег дела могу учинити да изгледате ниже, па се поиграјте пропорцијама и погледајте у огледалу.

Дуга горња одећа


Кардигани издужују силуету. Бирајте оне од финијих тканина и избегавајте гломазне са великим џеповима или дугмадима јер одвлаче пажњу. Стручњаци препоручују и дуже блејзере.

Изрези


В-изрези извлаче дају илузију вишег изгледа, поготово су идеални за оне са ситнијим раменима, пише сајт Аwелл стyлед лифе.

Сенс

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas