Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КОРИСНО

Ако сте у журби, а немате АЦЕТОН, искористите ове ствари за скидање лака

Ако немате ацетон, а при томе сте у журби, за скидање лака с ноктију ће вам помоћи пет алтернатива.

1606905191_Depositphotos_6731052_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Добар маникир не траје вечно, а појављивање оштећења може бити проблем када немате много времена пре неког важног састанка, посебно ако у том тренутку немате ацетон.

Ипак, постоје и други начини на које можете уклонити лак с ноктију, а међу њима дефинитивно није гуљење

Паста за зубе

Све што је потребно јесте да на нокте нанесете пасту за зубе јер она садржи етил-ацетат који је такође присутан и у ацетону.

Прочитајте још: Како ЛАНЕНО УЉЕ може да помогне кожи и коси: Посебно је корисно у периоду који је дошао

Дезодоранс 

Дезодоранс је још један начин за уклањање лака с ноктију. Нанесите га на нокте, а потом почните уклањати лак помоћу памучног туфера. 

Можда ће бити потребно више од једног покушаја, али ће резултат бити задовољавајући.

Средство за дезинфекцију руку

У време пандемије коронавируса веће су шансе да код себе имате средство за дезинфекцију руку. Нанесите мало овог средства на памучни туфер или на вату те трљајте нокте све док не добијете жељене резултате.

Прочитајте још: Црни комади гардеробе који су вам увек потребни

Фото: Депозит

Парфем

Баш као и дезодоранс, парфем може заменити ацетон. Нанесите га на марамицу или салвету па почните с чишћењем ноктију. 

Многе жене су признале да их је овај начин скидања лака с ноктију више пута "спасио".

Лак за косу

Лак за косу садржи алкохол и најбоља је алтернатива за уклањање лака с ноктију. Нанесите лак на нокте, али онда делујте што брже, јер се памучни туфер може залепити на нокте.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas