· · Коментари: 0
ТРЕНДОВИ

Баците УСКЕ панталоне, велики креатори кажу МОРАТЕ купити овај део гардеробе

Модне ревије на којима се најављују трендови за пролеће 2021. године показали су елеганцију, али на савремен начин.

1607004748_chanel2.PNG
Вратио се Фото: Youtube/ screenshot CHANEL

Сако или блејзер, добро скројене панталоне, иако могу и бермуде. Квалитетне ципеле. И његово величанство - прслук!

Прочитајте још: Како ИЗДУЖИТИ ФИГУРУ? Носите ове панталоне, боје и фризуру

Тако би укратко могла да се опише модна ревија чувене париске куће "Шанел" која поново покушава да објасни људима да блејзери и сакои могу да сакрију све мане и истакну све најбоље на телу.

Фото: Youtube/ screenshot CHANEL
Кошуља није обавезна, сако се носи само са мајицом!

За почетак, кошуља није обавезна. Дакле, сако може да се носи са обичном мајицом. Ово чини да дама изгледа опуштено, а у исто време елегантно. Уз блејзер ће се носи панталоне или бермуде. Једно је сигурно - ноге више неће бити утегнуте у хеланке. Напротив! Враћају се панталоне које прате линију ногу.

Прочитајте још: Црни комади гардеробе који су вам увек потребни

Панталоне Фото: Youtube/ screenshot CHANEL

Панталоне су равног кроја чиме чине да ноге изгледају дуже, а криве да изгледају као да су праве. Овакве панталоне су лети практичне јер се у њима ноге не зноје, а и зими да је ногама топлије.

Панталоне су широке!

Истина, појавиће се и модели који су стегнути при дну, код глежња. Међутим, тесне "скини" панталоне полако одлазе у прошлост.

Рукави су, такође, широки, никако уски. Падају слободно преко рамена.Сукње нису уске, али прате линију тела.

Прочитајте још: Носите најтоплији ЏЕМПЕР ове сезоне: Некада је био јако популаран, а сада је поново ту

Међутим, највеће изненађење 2021. године биће повратак прслука. Некада се прслук носио искључиво уз кошуљу и сако. Сада се носи уз све! Прслук је, иначе, један од најкориснијих делова гардеробе, јер је у стању да сакрије стомак и истакне груди. Дакле, живео прслук!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.