Oglas
· · Komentari: 0
odeća

Crni komadi garderobe koji su vam uvek potrebni

Možete ih kombinavati sa svim ostalim stvarima i da se ne pitate da li je dobro.

1606834371_Depositphotos_36201661_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Ako planirate da pregledate svoju garderobu i napravite plan za popunjavanje "rupa" i spisak onog što ćete zadržati, ovo je korisna lista.

Crni sako

Crni kaiš
Što jednostavnija kopča, to bolje. Čak i ako nosite sve drugo u crnom, odlično će izgledati taj mali detalj na sredini figure.

Ovo nikog neće iznenaditi, ali žene imaju običaj da se zadrže na jednom crnom blejzeru godinama! To će funkcionisati samo ako imate zaista klasičan komad, od vrhunskog, kvalitetnog materijala. Zato ove sezone imate veliki izbor da nabavite novi, jer se nose duži, ravni modeli - oni iz  klase "večitih".

Pročitajte još: Nosite najtopliji DžEMPER ove sezone: Nekada je bio jako popularan, a sada je ponovo tu

Crne pantalone

Ovo ne znači da morate imati crno odelo niti morate da ih uvek nosite sa crnim sakoom. Naprotiv, najbolje je razdvojite i kombinujete sa sivim ili kamel sakoom.  Takođe, u modi su klasične crne pantalone u kombinaciji sa patikama i bajkerskom jaknom. 

Foto: Deposit

Crne farmerke

Ako želite da smanjite broj farmerki u ormanu, odlučite sa za uži model. Ako stalno nosite farmerke, nemojte preterivati sa brojem crnih, jer su "zarazne" - uskoro nećete nositi ništa drugo osim njih. Lepo. Ali pomalo dosadno.

Pročitajte još: Sedam šalova je moderno ove zime, odaberite ŠESTI

Crne čizme
Mogu biti od prevrnute ili prave kože, ali svakako ih pred jesen dobro zaštitite sredstvom za impregnaciju. Nešto je što možete da nosite uz većinu kombinacija.

Crni džemper

Najbolje je da se odlučite za tanji džemper oo mešavine prirodnih i sintetičkih vlakana. Neka izrez oko vrata bude okrugao ili u obliku slova "V".

Foto: Deposit

Crna tašna

Izbor modela i veličine zavisi od vašeg ukusa i stila, ali važno je da materijal bude kvalitetan i izdržljiv. Moći ćete da je nosite uz sva godišnja doba i stilove.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas