Oglas
Oglas
· · Коментари: 2
МОДНИ ТРЕНДОВИ

БЕОГРАЂАНКЕ или Загрепчанке: Које даме боље носе популарне ТЕДИ КАПУТЕ? (ФОТО)

Нови хладни талас поново је на сцену вратио теди капуте на улице престоница.

1616079679_Depositphotos_346419422_xl-2015.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Топли, удобни, одлично се уклапају уз све одевне комбинације, од елегантних до спортских варијанти, али пре свега тренди. Популарни теди капути поново су извучени из ормара током хладног таласа и снега који је погодио регион.

Прочитајте још: Корона мода: Ким Кардашијан, Ријана и Сара Џесика Паркер не излазе из куће без ова два одевна предмета (ФОТО)

По свему судећи, трендови се једнако прате и у Беогарду и у Загребу, па су модне трендсетерке у обе престонице поново понеле мекане теди капутиће. 

Прочитајте још: Пумпарице и сако наглашених рамена: Тако изгледа трендсетерка овог ПРОЛЕЋА (ФОТО)

Прочитајте још: Викторија Бекам најављује: Боја за пролеће-лето 2021. коју ћемо носити (ФОТО)

Овај одевни комад долази у различитим величинама, релативно сличним лежерним кројевима, али у различитим бојама и нијансама, од оних флоресецентних, јарких боја до благих нијанси беж, сиве и светлијим тоновима.

Прочитајте још: Корона мода: Ким Кардашијан, Ријана и Сара Џесика Паркер не излазе из куће без ова два одевна предмета (ФОТО)

И док се капутићи носе улицама и Београда и Загреба, морамо изабрати који стил вам је примамљивији, који је вашем сензибилитету ближи. Тако, из које престонице долазе боље одевне комбинације са тедије, које даме их боље носе?

Прочитајте још: "МИКОНОС" папуче освајају свет: Ови модели обуће биће тотални хит у 2021. години (ФОТО)

Прочитајте још: Пумпарице и сако наглашених рамена: Тако изгледа трендсетерка овог ПРОЛЕЋА (ФОТО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas