Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Must have комади у одевању за предстојећу пролећну сезону

Пролеће је годишње доба који многи доживљавају као омиљено и за то свакако постоји доста разлога. Оптимална температура, буђење природе, све око нас као да цвета, зраци сунца који пријају и телу и души

1677144289_shutterstock_579971776.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Осим тога, са доласком пролећа ослобађамо се тешке и топле зимске одеће и обуће и прелазимо на ону лаганију, веселију и удобнију.

Данас модне трендове у облачењу не постављају само модне куће, дизајнери и модни часописи већ на постављање трендова велики утицај имају модне трендсетерке и инфлуенсерке које прати велики број младих људи на друштвеним мрежама, посебно жена.

И шта је то што се налази на листи муст хаве одевних предмета за предстојећу пролећну сезону?

Поло мајице – класик који се лако комбинује уз све

Прва асоцијација на поло мајице јесте карактеристична крагна и кратак рукав, а сам назив потиче од поло играча који су их носили.

Поло мајице карактерише једноставан и препознатљив изглед који омогућа да се оне комбинују уз разне одевне комбинације и обућу. Производе их многи познати светски брендови, могу се наћи у разним бојама и дезенима и по разним ценама.

Доступан су производ на тржишту што их сврстава у ред муст хаве комада поред свих осталих горе побројаних.

Уз дубоки џинс до атрактивног изгледа

Генерално речено многи комади одеће сами по себи не буду пуно ефектни док се не искомбинују и изнесу на прави начин када њихове све предности долазе до изражаја. Један од таквих комада јесу уобичајене дубоке фармерице. Иако на прву овај комад одеће изгледа као стандардни, уз савремене идеје о комбиновању и начину ношења дошло се до тога да дубоки џинс буде део и цасуал и пословне и вечерње комбинације.

Неки од предлога су да уску мајицу увучете у њих, а на струк ставите ефектан каиш који је у складу са бојом конца на њима. Или пак можете поврнути ногавице које ће значајно допринети атрактивнијем и пријемчљивијем изгледу.

Може се комбиновати и уз салонке и друге врсте ципела за елегантнији изглед, али одлично изгледају и уз разне моделе Dsquared2 патика.

Dsquared2 патике као синоним за удобност и јединственост

Ако сте једна од оних особа која прати светске трендове онда знате колики значај се данас придаје квалитетној и оригиналној обући. У тој категорији један бренд се посебно издвојио, а реч је о Дсqуаред2 патикама.

Оне су доступне и у Србији на неколико локација, а Dsquared2 патике од осталих издваја софистициран и шик изглед који прати висока удобност и комфорност који у комбинацији асоцирају на високу, луксузну моду.

Оне се лако комбинују уз све модне трендове који су већ наведени. Одлично иду уз поло мајице, уз уске дубоке фармерице, па и уз сваки модел кожне јакне.

Dsquared2  патике ће свакој комбинацији дати освежавајући изглед који карактерише и робусна сексипилност.

Кожне јакне никада не излазе из моде

Са доласком пролећа не мења се само одећа и обућа коју носимо већ се мењају и јакне које свакако представљају део свакодневнице. И овог пролећа муст хаве у вашем ормару јесте класична црна кожна јакна.

Њу можете комбиновати са свим комадима и одеће и обуће, одлично иду уз поло мајице које су такође најављени модни тренд за ову сезону.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas