Oglas
· · Komentari: 0
CIPELE

Korona moda: Kim Kardašijan, Rijana i Sara Džesika Parker ne izlaze iz kuće bez ova dva odevna predmeta (FOTO)

Visoke štikle više nisu rezervisane za suknje i haljine, korona je donela nova pravila.

1615965546_Kimint.PNG
Foto: Pinterest/ screenshot People
Oglas

Nekada smo se smejali ženama koje su nosile štikle i trenerke, jer se to smatralo vrhuncem neukusa. Svetske zvezde su tokom korone donele nova pravila!

Pročitajte još: Pumparice i sako naglašenih ramena: Tako izgleda trendseterka ovog PROLEĆA (FOTO)

Prva je, naravno, počela Kim Kardašijan, a prvi put se u trenerkama i štiklama pojavila prošle godine. Tada niko nije mislio da će to postati "modni krik".  Kim je tako nekoliko puta viđena u sivoj trenerci i visokim, tankim štiklama. Ona je ovu kombinaciju ponovila nekoliko puta, dodala i seksi top, i bizarna moda se proširila dalje.

Rijanu mnogi smatraju modnom ikonom, a njoj su se trenerke i štikle odmah dopale! Prvo je ovako obučena putovala i snimljena je na nekoliko aerodroma. Ona je dodala i svoj prilog ovom uličnom šiku - trenerke je počela da nosi sa sandalama i mantilom. Ovako obučena viđena je i kako ide na večeru!

Pročitajte još: "MIKONOS" papuče osvajaju svet: Ovi modeli obuće biće totalni hit u 2021. godini (FOTO)

Keri Bredšo je pre dva dana dala svoj prilog novom trendu. Naime, Sara Džesika Parker (55) nikada ne zaostaje u modnim izdanjima, pa je u sivoj trenerci i teget kožnim cipelama sa štiklom prođetala NJujorkom.

Pročitajte još: Odišu svežinom i prolećem: Isprobajte ovih 5 moćnih modnih detalja u martu (FOTO)

Posle Sare Džesike Parker i ostale holivudske zvezde su se priklonile "korona trendu", pa su uparile trenerke i štikle, a najpoznatije su Selena Gomez i Dženifer Lopez. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas