Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БОБ ФРИЗУРА је свуда око нас, али шта треба да знате пре него што овако ошишате косу?

Боб не да последњих месеци влада светом фризура, него му се ниједна друга фризура није приближила на врху, а камоли да га је свргнула с трона.

1713096334_shutterstock_2179978811.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Колико год били очарани заводљивим изгледима Зендаје, Ејо Едебири или Меган Фокс, фризери се осећају дужнима да нам упуте по коју реч о овој фризури пре него што завршимо под маказама.

А ево шта све треба имати на уму пре него се одлучите на ову драстичну промену фризуре:

Сваки боб треба да буде јединствен

Једна од најзначајнијих карактеристика боба може да буде, завршимо ли у правим рукама, његов највећи адут, али и велика мана, препустимо ли своје поверење погрешној особи.

Не постоји рецепт за боб који ће пристајати свакоме, нити постоји павило како се шиша. Штавише, постоје стотине начина како се боб може ошишати, с свака фризура мора да буде прилагођена структури косе клијента.

На равној коси, прецизни резови кључ су лепог облика, док супергусту косу треба сећи бритвицом како би се постигла лепршавост и нагласила текстура косе. Пре шишања, важно је и да фризер зна хоће ли клијент да суши косу феном, ротирајућом четком или неким другим уређајем или ће је оставити да се осуши природним путем.

Биће вам потребни нови производи за обликовање

Кратке или барем краће фризуре попут боба неретко прати репутација оних које је много лакше одржавати и стилизовати него што је то случај с дугим фризурама, али колико год у томе било истине, оне у правилу изискују више производа за стилизовање и негу, како пре сушења феном, тако и након што се обликује фрзура, па је важно одвојити вријеме и научити како стилизовати боб пре него што се одлучите за њега.

Будите сигурни у одлуку

Апсолутно је разумљиво зашто би нас привукло нешто што је силно популарно, но само зато што нам се јако свиђа нешто што је у тренду, не значи нужно да смо спремни тај тренд учинити делом свог изгледа.

Поставимо ли сами себи питање колико смо од 1 до 10 спремни на овакав потез, требало би да се ошишамо ако је наш одговор све изнад 8, али ако је одговор 5, многи фризери поучени искуствима својих клијената препоручују неку суптилнију промену фризуре и избегавање драстичних промена.

(Блиц жена)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas