· · Коментари: 0
ТРИК

Брзо вам израсте гел или трајни лак? Овим једноставним триком НОКТИ ће поновно изгледати КАО НОВИ (ВИДЕО)

Све што вам треба је обичан лак за нокте који садржи шљокице.

1605866187_nokti-2.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / омгартистрy

Многе жене воле надоградњу ноктију или трајни лак из више разлога - не знају тако добро саме да среде нокте, немају времена за стално турпијање и лакирање, желе увек да имају уредне нокте.

Све изгледа одлично прве две недеље, али онда почне да се назире природни нокат који је израстао.

Не брините, не морате одмах заказати нови термин у салону или се мучити са скидањем код куће. Једним једноставним и јефтиним триком који је поделила инфлуенсерка на друштвеним мрежама можете да прекријете део који је израстао и нокти ће изгледати као нови.

Порчитајте још: Све састојке имате код куће: Решите се МИТИСЕРА на НОСУ

Оливиа Смајли редовно на свом Инстаграм профилу, који прати више од 170 хиљада људи, открива трикове за лепоту, а овога пута објавила је видео у ком је показала како да средите гел нокте који су израсли.

Прочитајте још: Славне лепотице синоћ су прошетале у заносним комбинацијама, а све очи су "пале" на ЏЕЈ ЛО (ФОТО)

Прво је потребно да лагано турпијом за нокте поравнате ивице који су се мало "потрошили" како би се вратио првобитни облик. Затим узмите лак за нокте који има шљокице и нанесите га на део који је израстао.

Слој шљокица неће само прекрити природни нокат већ ће учврстити гел и спречити пуцање.

Прочитајте још: РАЗОТКРИЈТЕ МИТОВЕ: Савети за лепоту славних који су потпуно бескорисни

Колико слојева ћете ставити је ваш избор, а најбоље је ставити довољно да се поравна са остатком гела. Бирајте шљокице које одговарају лаку, а најбоље је користити оне крупније, саветује Оливиа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.