· · Komentari: 0
TRIK

Brzo vam izraste gel ili trajni lak? Ovim jednostavnim trikom NOKTI će ponovno izgledati KAO NOVI (VIDEO)

Sve što vam treba je običan lak za nokte koji sadrži šljokice.

1605866187_nokti-2.jpg
Foto: Printskrin / Instagram / omgartistry

Mnoge žene vole nadogradnju noktiju ili trajni lak iz više razloga - ne znaju tako dobro same da srede nokte, nemaju vremena za stalno turpijanje i lakiranje, žele uvek da imaju uredne nokte.

Sve izgleda odlično prve dve nedelje, ali onda počne da se nazire prirodni nokat koji je izrastao.

Ne brinite, ne morate odmah zakazati novi termin u salonu ili se mučiti sa skidanjem kod kuće. Jednim jednostavnim i jeftinim trikom koji je podelila influenserka na društvenim mrežama možete da prekrijete deo koji je izrastao i nokti će izgledati kao novi.

Porčitajte još: Sve sastojke imate kod kuće: Rešite se MITISERA na NOSU

Olivia Smajli redovno na svom Instagram profilu, koji prati više od 170 hiljada ljudi, otkriva trikove za lepotu, a ovoga puta objavila je video u kom je pokazala kako da sredite gel nokte koji su izrasli.

Pročitajte još: Slavne lepotice sinoć su prošetale u zanosnim kombinacijama, a sve oči su "pale" na DžEJ LO (FOTO)

Prvo je potrebno da lagano turpijom za nokte poravnate ivice koji su se malo "potrošili" kako bi se vratio prvobitni oblik. Zatim uzmite lak za nokte koji ima šljokice i nanesite ga na deo koji je izrastao.

Sloj šljokica neće samo prekriti prirodni nokat već će učvrstiti gel i sprečiti pucanje.

Pročitajte još: RAZOTKRIJTE MITOVE: Saveti za lepotu slavnih koji su potpuno beskorisni

Koliko slojeva ćete staviti je vaš izbor, a najbolje je staviti dovoljno da se poravna sa ostatkom gela. Birajte šljokice koje odgovaraju laku, a najbolje je koristiti one krupnije, savetuje Olivia.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.