Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БУДИТЕ У ТРЕНДУ: Ове три боје никада не напуштају модне писте

Најважнија лекција стила једне жене јесу – нијансе које носи. Ове три су безвременске боје одеће које увек изгледају луксузно

1705584358_71879_shutterstock-1367267576_iff.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ове три боје одеће увек су у тренду и стога имају тај невероватан ефекат: оне увек помажу да изгледате софистицирано и луксузно.

Безвременске боје одеће које изгледају луксузно

Стилисти славних саветују да се увек, када сте у дилеми, определите за ове три боје:

Бела

Од ове године, ова традиционална летња боја почела је да се носи подједнако и зими. Бели капут ће вас издвојити из гомиле. Учиниће да изгледате као суперзвезда, посебно ако носите наочаре за сунце чак и у најмање сунчаном зимском дану. Беле панталоне или сукња добро се слажу и са класичном камил бојом и са било којом светлијом бојом.

Изненађујуће, беле ципеле или торба могу претворити сваки цасуал изглед у веома модеран сет, као да га је замислио професионални стилиста.

Црвена

Црвена је за храбре жене. Привлачи пажњу, тера друге да се окрену за вама. Када носите црвено, морате бити сигурни да ваша кожа, коса и шминка изгледају беспрекорно!

Спајање црвене са црном је чиста драма, па пажљиво процените прилику за коју желите да носите ову одећу. У свакодневном животу, уместо црне, изаберите камел боју или светло беж.

 

Тамно плава

Најмирнија од безвременских боја, волимо је због њене тихе елеганције и њене способности да се комбинује са друге две – црвеном и белом.

Морски капути од тешке вунене тканине су добри у комбинацији са лаганим панталонама, фармеркама и пенсил сукњама средње дужине. Поред црвено-беле, морнарска се може комбиновати са капутом или сакоом камиље боје, које вероватно већ имате у свом орману. Носите капуте са шареним крзненим крагнама – хитови ове зиме. Крзно у боји и тамноплава су занимљива комбинација.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas