Oglas
· · Komentari: 0

BUDITE U TRENDU: Ove tri boje nikada ne napuštaju modne piste

Najvažnija lekcija stila jedne žene jesu – nijanse koje nosi. Ove tri su bezvremenske boje odeće koje uvek izgledaju luksuzno

1705584358_71879_shutterstock-1367267576_iff.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ove tri boje odeće uvek su u trendu i stoga imaju taj neverovatan efekat: one uvek pomažu da izgledate sofisticirano i luksuzno.

Bezvremenske boje odeće koje izgledaju luksuzno

Stilisti slavnih savetuju da se uvek, kada ste u dilemi, opredelite za ove tri boje:

Bela

Od ove godine, ova tradicionalna letnja boja počela je da se nosi podjednako i zimi. Beli kaput će vas izdvojiti iz gomile. Učiniće da izgledate kao superzvezda, posebno ako nosite naočare za sunce čak i u najmanje sunčanom zimskom danu. Bele pantalone ili suknja dobro se slažu i sa klasičnom kamil bojom i sa bilo kojom svetlijom bojom.

Iznenađujuće, bele cipele ili torba mogu pretvoriti svaki casual izgled u veoma moderan set, kao da ga je zamislio profesionalni stilista.

Crvena

Crvena je za hrabre žene. Privlači pažnju, tera druge da se okrenu za vama. Kada nosite crveno, morate biti sigurni da vaša koža, kosa i šminka izgledaju besprekorno!

Spajanje crvene sa crnom je čista drama, pa pažljivo procenite priliku za koju želite da nosite ovu odeću. U svakodnevnom životu, umesto crne, izaberite kamel boju ili svetlo bež.

 

Tamno plava

Najmirnija od bezvremenskih boja, volimo je zbog njene tihe elegancije i njene sposobnosti da se kombinuje sa druge dve – crvenom i belom.

Morski kaputi od teške vunene tkanine su dobri u kombinaciji sa laganim pantalonama, farmerkama i pensil suknjama srednje dužine. Pored crveno-bele, mornarska se može kombinovati sa kaputom ili sakoom kamilje boje, koje verovatno već imate u svom ormanu. Nosite kapute sa šarenim krznenim kragnama – hitovi ove zime. Krzno u boji i tamnoplava su zanimljiva kombinacija.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas