Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КОМБИНАЦИЈА

Чизме + хаљина = САВРШЕНА ЈЕСЕЊА КОМБИНАЦИЈА (ФОТО)

Уколико знате за ефектнији јесењи спој од хаљине и чизама, обавестите нас.

1603282407_Depositphotos_57658501_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Понекад нам треба "само" ово: удобно, једноставно, а ефектно. Баш не тражимо много. И заправо не, не тражимо, јер се сва три захтева која смо навели могу постићи уз помоћ два одевна комада.

У питању је упаривање које је кључно за временске прилике у каквим се тренутно налазимо, а такође је и најлакша одевна комбинација када нам креативност није на завидном нивоу.

Лежерна хаљина, било флорална, са принтом или пак једнобојна и чизме – по могућности оне војничке попут мартинки, каубојке, нагужване или гумене главни су адут стилизовања у актуелној јесењој сезони.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сее yоу неxт wеек Цопенхаген & yоу тоо @ј2мартинез

Објава коју дели Б Е Т Т И Н А Л О О Н Е Y (@беттиналоонеy) дана

С обзиром да је слична ситуација била и прошле сезоне, чини се да овај тренд планира да заживи као ултимативни током хладнијих месеци, те стога ако још увек нисте набавили свој пар неких од модела који смо навели, можда је заиста крајње време да то учините.

Прочитајте још: ПРАКТИЧАН је, али зашто не би био и ЛЕП? Пратите ТРИ правила када бирате КИШНИ МАНТИЛ

Хаљине миди дужине одлично се упарују са чизама дужине до колена, док дуже – макси хаљине сјајно изгледају у комбинацији са моделима дужине до чланака.

Прочитајте још: Делује ШАШАВО, али ова ВИНТИЏ јакна је веома практична и ПОНОВО МОДЕРНА

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Тхис цутие финаллy дроппед 🕊 (1783659)

Објава коју дели 𝕷𝖔𝖙𝖙𝖘 🦋 (@асос_лотте) дана

Овакав оутфит савршен је баланс између лежерног и модерног, нежног а опет едгy. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas