· · Коментари: 0
ЛЕПОТА

БОТОКС? Џенифер Лопез открила тајну младалачког изгледа: ОВО је пресудно!

Многи критичати сматрају да се славна певачица вештачки подмладила...

1611771424_dzenifer.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /абц неwс

Џенифер Лопез тврди да није тако, јер, како је изјавила за стране медије, никада није имала ниједну корекцију на лицу. Њена тајна је у здравом начину живота, а да би имали неговано и лепо лице највише утичу позитивне мисли.

Прочитајте још: НЕВЕРОВАТНО: Ево како се мењала ШМИНКА од античких времена до данас (ВИДЕО)

Оно што је изазвало највећу сумњу је видео снимак који је Џеј Ло, објавила на друштвеним мрежама, у коме се појављује потпуно без шминке. Добила је много критика од фанова, а многи су коментарисали да је ипак убризгавала ботокс. Певачицу су ови коментари веома изнервирали, па је  демантовала све ове наводе и открила у чему је тајна њене лепоте. 

- По 500. пут кажем, никада нисам имала ниједну операцију лица. Тајна мог младалачког изгледа је у начину живота. Концентришем се на позитивне мисли и увек се трудим да будем пријатељски расположена, чак и према онима који ме не воле - рекла је певачица.

Прочитајте још: НЕВЕРОВАТНО: Ево како се мењала ШМИНКА од античких времена до данас (ВИДЕО)

- Не дозвољавам више да ми се скептици приближавају. У почетку каријере су оспоравали моје певање, играње и глуму, говорили су ми да сам само лепа. Ствари су се сада потпуно промениле - закључила је Џенифер и напоменула да је тајна лепоте у позитивним мислима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.