Oglas
· · Komentari: 0
LEPOTA

BOTOKS? Dženifer Lopez otkrila tajnu mladalačkog izgleda: OVO je presudno!

Mnogi kritičati smatraju da se slavna pevačica veštački podmladila...

1611771424_dzenifer.jpg
Foto: YouTube printscreen /abc news
Oglas

Dženifer Lopez tvrdi da nije tako, jer, kako je izjavila za strane medije, nikada nije imala nijednu korekciju na licu. NJena tajna je u zdravom načinu života, a da bi imali negovano i lepo lice najviše utiču pozitivne misli.

Pročitajte još: NEVEROVATNO: Evo kako se menjala ŠMINKA od antičkih vremena do danas (VIDEO)

Ono što je izazvalo najveću sumnju je video snimak koji je Džej Lo, objavila na društvenim mrežama, u kome se pojavljuje potpuno bez šminke. Dobila je mnogo kritika od fanova, a mnogi su komentarisali da je ipak ubrizgavala botoks. Pevačicu su ovi komentari veoma iznervirali, pa je  demantovala sve ove navode i otkrila u čemu je tajna njene lepote. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

- Po 500. put kažem, nikada nisam imala nijednu operaciju lica. Tajna mog mladalačkog izgleda je u načinu života. Koncentrišem se na pozitivne misli i uvek se trudim da budem prijateljski raspoložena, čak i prema onima koji me ne vole - rekla je pevačica.

Pročitajte još: NEVEROVATNO: Evo kako se menjala ŠMINKA od antičkih vremena do danas (VIDEO)

- Ne dozvoljavam više da mi se skeptici približavaju. U početku karijere su osporavali moje pevanje, igranje i glumu, govorili su mi da sam samo lepa. Stvari su se sada potpuno promenile - zaključila je Dženifer i napomenula da je tajna lepote u pozitivnim mislima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas