Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Фризура која треба да се избегава након 50. године: Са њом ћете изгледати старије

Иако су жене увек за ову фризуру, фризери кажу "не"

1680104413_shutterstock_160647545.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Модни критичари сложили су се око неколико комада одеће које жене након што напуне 50 година, никако не би требало да носе, а осим одеће на листи се нашла и фризура која нас након уласка у 6. деценију може учинити само старијим.

Реч је о дугој коси која је синоним за младе девојке. Чињеница је да код људи - и код жена и код мушкараца - коса стари. А одржавати их у уредном стању – таквом које не наговештава старење целог организма – постаје све теже.

Осим тога, коса нас може "прогутати" и учинити да изгледамо много старије. Квалитет длаке с годинама се мења, као и густина косе, а сасмим тим је и доста теже неговати је.

Старој коси недостаје влага, она је склона крзању и опадању. А фарбање може само допринети бржем оштећењу. С годинама женско тело почиње да производи мање естрогена, хормона који је одговоран за животни циклус ћелија коже и косе.

Али нису само даме суђене на пропадање косе. И мушкарци исту муку муче.

И није у питању никаква традиција, да вас не лажемо: Женама у старијој доби не стоји лепо дуга коса јер је она тада обично танка и исушена, те изгледа стварно лоше.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas