· · Коментари: 0

Фризуре са којима не можете погрешити: 3 фризуре које су у тренду овог лета (ФОТО)

Послужиће вам за сваку прилику

1656324302_hairdressing-1516352_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy

Овог лета се одморите од комликованих фризура које захтевају много труда. Определите се за неку од ових варијанти и бићете модерни и елегантни. Изађите од фризера срећне и задовољне. Ваша коса ће блистати и помоћи вам да добијете самопоузадњу. 

Прочитајте још: 3 материјала у којима вам неће бити вруће током ЛЕТА: У њима се нећете ознојити (ФОТО)

Уколико желите елегантан изглед косе који није прекратак, определите се за лоб фризуру. То је заправо дужа верзија боб фризуре коју су имале многе познате личности. Међу њима су Каја Гербер као и Хејли Бибер чија фризура подсећа на ону коју је Џенифер Анистон носила у серији "Пријатељи", 90-их година. Лоб фризуре су разноврсне и могу да допуне било који облик лица. Најбољи облик је по многим фризерима онај који захвата кључну кост. 

Фото: Пинтерест

Друга опција је такознани вучија фризура. Њу су имале Мајли Сајрус као и Били Ајлиш, али и многе популарне инфлуенсерке. Ова разбарушена фризура се састоји од много слојева. Према предњем делу лица је коса краћа, а дужи делови су позади. Обично има равне шишке или оне које изгледају као завеса. У тренду је још од 2021. године, а и ове сезоне је веома популарна. 

Фото: Пинтерест

Ако сте више за фризуру у винтиџ стилу, познате "завеса шишке" су прави избор за вас. Оне уоквирују лице, а изгледају сјајно и са пуштеном и са завезаном косом. Завлаче се у ваше јагодицеи тако наглашавају очи, а могу додати контуре округлим облицима лица. Ове ретро шишке је носила холивудска звезда Селена Гомез.

Фото: Пинтерест

БОНУС ВИДЕО: 

 

 


 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ



 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.