Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДА

ГАРДЕРОБА БОЉА ОД ДИЈЕТЕ: 5 савета како да одећом скинете од 3 до 10 килограма!

Прави избор дезена, кроја и форме може вам значјно помоћи пре него што вежбе и дијета уроде плодом.

1603292493_Depositphotos_7132665_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Опште је познато да се са правим одевним избором осећамо значајно боље у сопственој кожи, да добар комад одеће који нам сјајно пристаје може за трен ока да нам подигне самопоуздање. 

Сви ми имамо ону једну хаљину у којој се осећамо најбоље и изгледамо највише секси, зар не?

Ту је и онај пар ципела у којима тако самоуверено корачамо да се у глави понекад сместа пребацимо на модну писту.

Прочитајте још: Право је време за ШЕШИР, али пазите на ГРЕШКУ, у супротном ће деловати РУЖНО

Ипак, не можемо заувек да се ослањамо на неколицину комада које поседујемо у гардероберу, поготво уколико себи не можете да пруштите гардеробер величине једне собе, какве имамо прилику да видимо махом искључиво у холивудским филмовима.

Зато је важно, поготово уколико желите да сакријете пар килограма вишка - да увек имате пар стилских трикова у рукаву, који су спас у сваком тренутку.

Представљамо вам неколицину есенцијалних:

Фото: Депозит

1. Инвестирајте у стезнике

Заиста постоји добар разлог зашто се налазе на првом месту овог списка. Не знамо да ли сте већ приметили, али доњи веш који "обликује" тело може се сада наћи у многе већим количинама у понуди различитих хигх-стреет брендова, поготово продавница доњег рубља.

Прочитајте још: ПРАКТИЧАН је, али зашто не би био и ЛЕП? Пратите ТРИ правила када бирате КИШНИ МАНТИЛ

 Мањи стомак, ужи, струк, уже бутине, подигнуте груди - све то можете да постигнете за трен ока. Заиста је могуће, ради. Зато се налази на првом месту.

2. Одговарајућа дужина и волумен

Ако су вам проблем бутине и задњица држите се подаље од миди дужине, попоут рецимо капри панталона или комада који немају јасно дефинисан облик - врећастих панталона и скукњи.

Оно што вам треба то је добар класичан крој: попут црних фармерица са нешто стреча, које досежу тачно до вашег зглоба или тик преко њега. 

Блејзери и дуге кошуље ваши су нови најбољи пријатељи такође. Дужина сукње до испод колена - дакле, стандардна најласкавија је, као и А крој.

Прочитајте још: Делује ШАШАВО, али ова ВИНТИЏ јакна је веома практична и ПОНОВО МОДЕРНА

3. Носите монохроматику у једном тамном тону

Најстарији трик у историји моде, али нећете га видети никад ван списка - са разлогом. Наравно, не морате да носите све у црној боји (иако она највише помаже да изгледате мршавије) определите се и за стајлинг који је од главе до пете тегет, онај у тамно сивој или тамно зеленој варијанти. 

Уколико вам све то изгледа превише, монотонију монохроматике можете да избегнете са паром штикли у некој занимљивој боји, а штикле (или било који други пар обуће) да упарите са ташном или марамом.

Прочитајте још: Рано ПОЈАВЉИВАЊЕ БОРА: Неочекивани разлози за то

4. Макси дужине

Постоји урбани мит о томе да жене са израженим облинама не би требало да носе дуге сукње са принтовима, као и хаљине, али то је заиста један мит. Неоснован мит.

Уколико изаберете модел макси сукње, која поседује класичну А форму, те на себи нема додатне детаље попут џепова или подсукње и слојева, можете да изгледате не само сјајно у једном оваквом моделу, већ и мршавије.

Макси сукња са рецимо вертикланим линијама, флорална, у њу упасана бела класична мајица, бајкерка и патике - то је све што вам треба за одличан и ефектан стајлинг.

Прочитајте још: Ако имате СМЕЂЕ ОЧИ ово су СЕНКЕ за вас: Углавном се прави грешка

5. Дубок струк

Моменат када се висок струк и дубок седални део вратио међу водеће трендове када је џинс у питању - практично да смо прославили са отварањем шампањца! ништа не стоји тако добро на женском телу као добар пар фармерица који истиче облине. 

Какав пар је најбољи за девојке са наглашеним облинама? 

Појас висине до пупка, ногавице дужине до чланка, благо стреч материјал и тамнији тонови јеанса.

Нагласите струк тако што ћете  да упашете кошуљу или блузу у фармерице, а стајлинг заокружите занимљивим џемпером на раскопчавање или блејзером, ципеле са блок штиклом у овом споју пун су погодак.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas