Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
свеж изглед

ГРЕШКЕ ПРИ ШМИНКАЊУ због којих изгледамо старије

Умор се увек види на лицу, а уколико правите и одређене грешке приликом шминкања, целокупни утисак није нимало привлачан

1606909642_Depositphotos_81970798_s-2019-1-.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Избегавајте следеће грешке и изгледаћете и више него одморно и добро.

Монотоне боје

Дефинисање свих црта лица помаже да изгледате будније и одморније. Уместо да користите монотоне, једнодимензионалне боје на целом лицу, суптилно дефинишите обрве, трепавице, усне и образе.

Прочитајте још: Како ЛАНЕНО УЉЕ може да помогне кожи и коси: Посебно је корисно у периоду који је дошао

Користите погрешан коректор испод очију

Користите превише пудера
Сува кожа на коју је нанесен пудер има тенденцију да изгледа старије и уморније. Не претјерујте с пудером. Како бисте пудер најбоље изједначили с кожом и прекрили њене неправилности, најбоље је да користите прозирни пудер у праху.

Коректор који је превише таман или превише светао неминовно ће од вашег лица учинити да изгледа уморно. Нанесите га у добро осветљеној просторији како бисте се уверили да изгледа природно. Приликом тестирања новог производа користите огледалце како бисте најбоље видели како коректор изгледа под различитим осветљењем.

Не користите хидратантну крему

Никада не наносите шминку пре него [то нанесете хидратантну крему. Наношење шминке на “голу” кожу само ће је исушити, а ви ћете изгледати уморније и старије.

Прочитајте још: Направите сами пилинг за тело помоћу намирница из кухиње

Носите сиву шминку

Од шминке са сивим тоновима изгледате много старије и уморније, без обзира да ли имате хладан или топли тен. Како бисте изгледали свежије, држите се топле палете боја.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas