Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОСКАР

Хали Бери одушевила стајлингом: Ово је НАЈЛЕПША ХАЉИНА ОСКАРА и стоји свим женама (ФОТО)

Хали Бери синоћ је одабриом тоалете оставила без даха.

1619438735_Depositphotos_245129874_s-2019.jpg
Фото: Епа
Oglas

Ноћас је у Америци одржана 93. додела Оскара. Додела није изгледала како смо навикли свих претходних година, али једно је сигурно - сви су се потрудили да заблистају у одабраним тоалетама.

Хали Бери, како самом својом лепотом, којом зрачи од кад се појавила на сцени Холивуда, одушевила је и одабриом хаљине. Одлучила се за романтични А крој модел који никога није могао да остави равнодушним.

Прочитајте још: Зорана коментарише ОСКАР МОДУ: Гламурозне тоалете вратиле ОПТИМИЗАМ! Шлиц је опет ту, а МЛАДЕ глумице разочарале (ФОТО)

У нежно љубичастој лепршавој хаљина дефиниција је гламура на цвреном тепиху Лос Анђелеса. Носила је Долце & Габбана модел глох рамена. Хаљина има дубоки деколте и тканину до пода, одлика је класика који не пролазу. А као пратећи аксесоар са предње стране, испод струка, налази се велика машна исте боје.

Оно што је такође привукло пажњу је њен нови боб. Наиме Хали је пре него што је изашла ошишала дугу косу у кратки боб са шишкама и све нас потсетила на некадашњу Хали кратке косе. Боб је посебно популарна фризура 2021. године, а видимо да јој не одолевају ни звезде Холивуда.

Прочитајте још: Џенифер Лопез бира БЕЛУ КОМБИНАЦИЈУ: Њен стил можемо одмах да ископирамо (ФОТО)

Целокупан стил Хали Бери један је од најлепших са синоћне доделе Оскара, а можда и вама послужи као инспирација за неки свечани догађај.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas