Oglas
· · Komentari: 0
OSKAR

Hali Beri oduševila stajlingom: Ovo je NAJLEPŠA HALJINA OSKARA i stoji svim ženama (FOTO)

Hali Beri sinoć je odabriom toalete ostavila bez daha.

1619438735_Depositphotos_245129874_s-2019.jpg
Foto: Epa
Oglas

Noćas je u Americi održana 93. dodela Oskara. Dodela nije izgledala kako smo navikli svih prethodnih godina, ali jedno je sigurno - svi su se potrudili da zablistaju u odabranim toaletama.

Hali Beri, kako samom svojom lepotom, kojom zrači od kad se pojavila na sceni Holivuda, oduševila je i odabriom haljine. Odlučila se za romantični A kroj model koji nikoga nije mogao da ostavi ravnodušnim.

Pročitajte još: Zorana komentariše OSKAR MODU: Glamurozne toalete vratile OPTIMIZAM! Šlic je opet tu, a MLADE glumice razočarale (FOTO)

U nežno ljubičastoj lepršavoj haljina definicija je glamura na cvrenom tepihu Los Anđelesa. Nosila je Dolce & Gabbana model gloh ramena. Haljina ima duboki dekolte i tkaninu do poda, odlika je klasika koji ne prolazu. A kao prateći aksesoar sa prednje strane, ispod struka, nalazi se velika mašna iste boje.

Ono što je takođe privuklo pažnju je njen novi bob. Naime Hali je pre nego što je izašla ošišala dugu kosu u kratki bob sa šiškama i sve nas potsetila na nekadašnju Hali kratke kose. Bob je posebno popularna frizura 2021. godine, a vidimo da joj ne odolevaju ni zvezde Holivuda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Pročitajte još: Dženifer Lopez bira BELU KOMBINACIJU: NJen stil možemo odmah da iskopiramo (FOTO)

Celokupan stil Hali Beri jedan je od najlepših sa sinoćne dodele Oskara, a možda i vama posluži kao inspiracija za neki svečani događaj.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas