Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РЕГЕНЕРАЦИЈА

Хладни дани су стигли: Примените ЗИМСКИ РЕЖИМ неге косе

Свако годишње доба на свој начин утиче на здравље косе.

1606586051_Depositphotos_150516940_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Свако годишње доба на свој начин утиче на здравље косе, али зими јој ипак морамо посветити више пажње јер се тада штетном утицају сунца придруже хладноћа, суви ваздух, снег и ледени ветар.

Једнако као што мењамо негу коже, важно је променити и режим неге косе с обзиром на годишње доба и зими користити производе који хидрирају.

Прочитајте још: Ово је тренутно једна од најпопуларнијих ФРИЗУРА (ФОТО)

Зими чешће сушимо косу, а не помаже ни недостатак влажности у ваздуху, због чега је коса подложнија оштећењу, па су јој потребни производи који садрже овлаживаче.

Због свега тога већина стручњака свима препоручује промену шампона и регенератора зими као и коришћење препарата за суву косу.

Прочитајте још: ТРИК КОЈИ ЈЕ ОДУШЕВИО МИЛИОНЕ ЖЕНА: Састојак који сви имамо код куће потпуно ће препородити косу! (РЕЦЕПТ)

Управо производи за суву косу садрже највише састојака за хидратацију и ојачавање власи – што је свима у појачаној мери потребно зими.

Стога у најхладнијем раздобљу године бирајте производе који садрже пантенол, кератин, екстракт пшенице или сојине протеине, као и уља попут аргановог, маслиновог, бадемовог, сезамовог или уља дивље руже.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas