Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Лепота

Имате ТАНКЕ УСНЕ?: Пар трикова који ће их нагласити и учинити већим (ФОТО)

Заборавите пластичне операције, можете решити проблем ако послушате следеће савете

1654760888_lips-3141753_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Пре него што се одлучите за хијалуронске филере, ботоксе и операције, покушајте прво са шминком. Постоји пар трикова који ће вам помоћи да нагласите усне и да учините да оне изгледају пуно и сензуално. Даме са танким уснама често одају утисак озбиљности, тако да ако желите да то више не буде случај повећајте их шминком.

Прво што треба да урадите је да доведете усне у ред и визуелно их повећате тако што ћете одрадити пилинг. Он има бројна позитивна својства. Брзински уклања вишкове мртвих ћелија слузокоже који су се на њима нагомилали. Са њима одлазе и сувишне прљавштине, односно масноће и бактерије којих на овој регији лица увек има. Затим, намажите лабело или још боље хранљиви серум за усне. Пре шминкања усана, не заборавите на њихову заштиту, јер и поред шминке на њима, усне могу да испуцају.

Фото: Пиxабаy

Прочитајте још: Бака Јелин специјалитет који морате да пробате: Пенаста и мекана погача са пиреом (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

Након што упију серум, нанесите малу количину пудера или коректора на њих. Њихова боја ће одмах постати светлија, те ће се нијанса ружа за усне боље примити и уочити. Пудер задржава постојаност кармина, па је то још један од разлога зашто се користи. 

За следећи корак ће вам бити потребни бронзер и хајлајтер. Бронзер ћете нанети испод ивице доње усне. То је иначе место где се ствара блага сенка. Бронзером је треба само мало појачати. На горњој усни користимо хајлајтер. Тик изнад ивице горње усне, потребно је нанети мало хајлајтера. Битно је да не претерате са препаратима и да потези четкицом буду благи и нежни да не бисте претерали.

Сада када сте припремили усне, време је за оловку. Оловком уоквирите усне, али пазите да не претерате јер ћете добити ефекат дуплих усана који не изгледа лепо. Битно је да не прецртате усне на крајевима (код превоја). Ту будите пажљиви, а како се удаљавате од крајева полако, постепено прецртавајте ка средини. Веома је важно да не одступате превише од својих природних усана, већ линија оловке иде уз спољашњу ивицу линије усана. Боље је да радите постепено кратким потезима да не бисте направили погрешан потез. Запамтите, линија оловком мора бити беспрекорно уредна. Ако негде незнатно одступи на крају ћете кориговати четкицом умоченом у коректор или подлогу. Нагласите купидонов лук јер ћете тако изгледати женственије. 

Прочитајте још: Запањујућа сличност: Андреана Чекић и њена мама изгледају као близнакиње (ФОТО)

Фото: Пиxабаy

Кармин иде до ивица, односно оловке коју сте претходно исцртали, а можда мало и преко. Овај корак је важан, јер оловка не сме остати нетакнута. Најбоље је нанети кармин преко, што ће прекрити оловку. Са карминима који имају четкице је доста лакше, јер четкицом можете утапкати оловку, тако да се уопште на први поглед не види. На крају шминкања треба да остане само благи одраз оловке. Сада по средини доње усне можете додати мало хајлајтера. Посветљивање боје кармина ће такође визуелно повећати усне, што би ваљало искористити.

Будите пажљиви и немојте претерати, како бисте добили ефекат који ће вас одушевити. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas