Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

ИРИТИРА ВАС НЕПОСЛУШНА КОСА? Четири начина како да држите ШИШКЕ да вам се не раздвајају

Одлука да ошишате шишке је велика обавеза. Тешко је постићи да увек изгледају као да сте управо изашли из фризерског салона.

1636036287_pjimage--50-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Када се шишке раздвоје на средини, то може бити из неколико разлога. Може бити да се шишке раздвајају у средини зато што нису довољно тешке или што је коса превише мека и потребно јој је мало више текстуре да би их држала заједно.

Прочитајте још: КАКО СЕ РАНИЈЕ НИСМО СЕТИЛЕ? Девојка показала како да се загрејете ако носите сукњу зими и ОДУШЕВЉЕНИ СМО једноставним триком (ВИДЕО)

Срећом, није немогуће спречити да вам се шишке раздвајају. Уз праве савете за стилизовање, можете задржати своје шишке у савршеној форми. Ево стручних савета о томе како да стилизујете своје шишке да се не би раздвајале.

1. Умиј лице.

Често занемарен узрок зашто се шишке одвајају током дана јесу уља на лицу. Пре него што обликујете шишке, обавезно одвојите време да обавите рутину неге коже како бисте уклонили вишак уља са лица које би могло да изазове хаос на вашој фризури.

2. Припремите косу пеном.

Када вам лице буде чисто и припремљено, нанесите пену на влажну косу, пре него што их осушите. Ово помаже у контроли и обликовању косе да остане преко спојена и преко чела када се осуши. 

3. Користите одговарајуће четке приликом фенирања.

Да бисте помогли да шишке равномерно легну преко чела, најбоље је да користите велику округлу четку приликом фенирања. Када су шишке још мокре, осушите их округлом четком јер им то даје додатни волумен и повезује их.

4. Користите одговарајући лак за косу.

Као што смо раније поменули, мека и фина текстура косе може узроковати да се шишке одвоје. У том случају се препоручује додавање спреја за текстуру како би се шишке задржале заједно. Коврџава коса такође може да доведе до одвајања шишки, па ако сте склони коврџању, посегните за спрејом против влаге.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas