· · Коментари: 1
МОДА

Италијанке су КРАЉИЦЕ СТИЛА! Будите и ви атрактивне уз ових 5 модних трикова (ФОТО)

Многи сматрају да је Париз град у коме се дефинишу нови модни трендови, који онда копирају у остатку света. Али да ли је то у потпуности тачно?

1617873488_Nena-Kej.JPG
Фото: Сузана Симијоновиц

Неки, међутим, мисле да титулу модне престонице света ипак заслужује Милано. Као доказ за ову тврдњу они наводе беспрекоран стил становника овог града, а посебно дама.

Италијанке су увек знале да се лепо обуку, а ево који модни трикови им омогућавају да изгледају толико атрактивно.

Оне се не плаше да носе превише накита

Ретко када ћете видети Италијанку са само једним прстеном или једном наруквицом. Осим тога, оне воле да комбинују комаде накита на необичне начине и уопште немају страх да ће бити предмет подсмеха ако претерају у својој оригиналности.

Прочитајте још: Најбоља "корона модна" идеја: Стара сукња и нова кецења су фантастичан спој (ФОТО)

Нигде не излазе без наочара за сунце

Наочаре за сунце су важан асесоар Италијанки. Оне их обавезно носе са собом где год да иду, а у свом поседу имају најразличитије моделе, од екстравагантних до оних обичнијег изгледа. Даме из ове земље такође знају да добре наочаре не морају увек да буду скупе.

Прочитајте још: Печурка мода је у ТРЕНДУ - експлодирала је модна сцена! Ево зашто су креатори одабрали баш овај мотив (ФОТО)

Оне обожавају уске фармерке

Италијанке воле да истакну своју фигуру, због чега свака од њих има бар једне уске фармерке у свом ормару, чак и када то више није у тренду, као што је данас случај у многим земљама света.

Прочитајте још: Датирају још из 14. века, а данас се уклапају уз све! Ево како да искомбинујете корсет уз многе комбинације (ФОТО)

Италијанке ретко када носе најлон чарапе

Ретко ћете видети Италијанке у најлон чарапама, чак и када на себи имају дубоке чизме. Управо из тог разлога они овај модел обуће углавном носе када је лепше време.

Прочитајте још: Торбе у две-три боје: Уз њих свака комбинација изгледаће ЕФЕКТНО И МОЋНО (ФОТО)

Оне воле да каишем истакну свој струк

Било да носе хаљину или панталоне, даме у Италији ће се потрудити да своју комбинацију употпуне одговарајућим каишем. Оне немају специјалне преференције када је у питању овај артикал, па тако једнако радо носе широке, уске, екстравагантне или дискретне каишеве.

Прочитајте још: Фармерке савршено пристају уз ШТИКЛЕ, али само уколико се носе овако (ВИДЕО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.