Oglas
· · Komentari: 1
MODA

Italijanke su KRALJICE STILA! Budite i vi atraktivne uz ovih 5 modnih trikova (FOTO)

Mnogi smatraju da je Pariz grad u kome se definišu novi modni trendovi, koji onda kopiraju u ostatku sveta. Ali da li je to u potpunosti tačno?

1617873488_Nena-Kej.JPG
Foto: Suzana Simijonovic
Oglas

Neki, međutim, misle da titulu modne prestonice sveta ipak zaslužuje Milano. Kao dokaz za ovu tvrdnju oni navode besprekoran stil stanovnika ovog grada, a posebno dama.

Italijanke su uvek znale da se lepo obuku, a evo koji modni trikovi im omogućavaju da izgledaju toliko atraktivno.

One se ne plaše da nose previše nakita

Retko kada ćete videti Italijanku sa samo jednim prstenom ili jednom narukvicom. Osim toga, one vole da kombinuju komade nakita na neobične načine i uopšte nemaju strah da će biti predmet podsmeha ako preteraju u svojoj originalnosti.

Pročitajte još: Najbolja "korona modna" ideja: Stara suknja i nova kecenja su fantastičan spoj (FOTO)

Nigde ne izlaze bez naočara za sunce

Naočare za sunce su važan asesoar Italijanki. One ih obavezno nose sa sobom gde god da idu, a u svom posedu imaju najrazličitije modele, od ekstravagantnih do onih običnijeg izgleda. Dame iz ove zemlje takođe znaju da dobre naočare ne moraju uvek da budu skupe.

Pročitajte još: Pečurka moda je u TRENDU - eksplodirala je modna scena! Evo zašto su kreatori odabrali baš ovaj motiv (FOTO)

One obožavaju uske farmerke

Italijanke vole da istaknu svoju figuru, zbog čega svaka od njih ima bar jedne uske farmerke u svom ormaru, čak i kada to više nije u trendu, kao što je danas slučaj u mnogim zemljama sveta.

Pročitajte još: Datiraju još iz 14. veka, a danas se uklapaju uz sve! Evo kako da iskombinujete korset uz mnoge kombinacije (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaiy (@jt_n2dphoto)

Italijanke retko kada nose najlon čarape

Retko ćete videti Italijanke u najlon čarapama, čak i kada na sebi imaju duboke čizme. Upravo iz tog razloga oni ovaj model obuće uglavnom nose kada je lepše vreme.

Pročitajte još: Torbe u dve-tri boje: Uz njih svaka kombinacija izgledaće EFEKTNO I MOĆNO (FOTO)

One vole da kaišem istaknu svoj struk

Bilo da nose haljinu ili pantalone, dame u Italiji će se potruditi da svoju kombinaciju upotpune odgovarajućim kaišem. One nemaju specijalne preferencije kada je u pitanju ovaj artikal, pa tako jednako rado nose široke, uske, ekstravagantne ili diskretne kaiševe.

Pročitajte još: Farmerke savršeno pristaju uz ŠTIKLE, ali samo ukoliko se nose ovako (VIDEO)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas