Oglas
· · Komentari: 0
U čemu je štos?

Pečurka moda je u TRENDU - eksplodirala je modna scena! Evo zašto su kreatori odabrali baš ovaj motiv (FOTO)

Motiv pečurke ponovo je moderan, a žene će nositi suknje na kojima rastu gljive.

1617779816_Rahuk.PNG
Foto: Instagram/ screenshot rahulmishra_7
Oglas

Proleće 2021. donelo je široke pantalone, pastelne boje, cvetne dezene, pa i tropski print, ali ovome se nismo nadali!

Pročitajte još: Milica Milša oduševila fanove FOTOGRAFIJOM iz mladosti: "Bila si i ostala lepotica" (FOTO)

Pojavile su se pečurke! Prvo su se stidljivo pojavile na majici Bele Hadid, a onda i na haljinama. Brzo su reagovale "tiktokerke" i pokazale su šolje za kafu sa pečurkama, kao i "vintidž" lampe.

Brent Nil je nedavno objavio kolekciju nakita sa pečurkama u svim bojama.

Pročitajte još: Udoban i ženstven: Kombinezon je moderniji nego ikada!

Pečurke su 60-tih i 70-tih godina 20. veka bile izuzetno moderne, a izgleda da se estetika gljiva ponovo vratila. Ovaj motiv su koristili brendovi poput "Hermesa" i Stele Mekartni".

Pročitajte još: Tri komada garderobe koji se nose u HLADNIM danima ovog proleća, biće moderni i na jesen (FOTO)

Kao da raznobojne pečurke rastu na suknji!

Kreatori su pečurke, verovatno, odabrali kao motiv u želji da modu povežu sa prirodom. Van Harpen je za prolećnu kolekciju 2021. bio inspirisan pečurkama.

Fungi kolekciju je upravo objavio i Raul Mišra, izuzetno cenjeni indijski kreator. NJegove haljine i suknje su poput raznobojnih gljiva koje rastu na drvetu, a kada žena hoda lako se njišu.

Boje suknji i haljina sa pečurkama su pastelne, poput sladoleda.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas