Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како одабрати савршени сат?

Љубитељи ручних сатова посвећују велику пажњу одабиру одговарајућег модела. Сат је за њих неопходан додатак без којег се просто не може замислити излазак из куће.

1645709586_sat.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Када дође време да се изабере нови сат, требало би тражити нешто што је модерно и функционално, али такође и нешто што представља суштину личност онога који ће га носити. Самим тим сат постаје складан са гардеробом и животним стилом.

Сат за особу која воли боравак у природи

За авантуристичке типове, који обожавају спортове на отвореном, трчање и фитнес, ручни сат мора да прати и стил живота. 

Продавнице којима је у фокусу продаја сатова има понуду и за прву циљну групу. У овом случају, избегавају се модели металних наруквица, превише накићени модерни. Функционалност је на првом месту, као додатне могућности сата. Сатови за трчање и фитнес су одличан избор за активан животни стил и често су направљени за боравак на отвореном. Не само да ц́е моц́и да прате енергију у покрету, вец́ ц́е моћи да направе и снимак свих авантура. За планинаре, бициклисте и све оне који уживају у релаксацији на отвореном модерни сат је врло паметан уређај. Дизајнирани су да броје кораке, откуцаје срца, утрошак калорија, а неки чак имају и гпс за праћење путање. 

Ужурбаној, пословној особи одговара модеран сат

Активна особа не може да има стари сат. Потребан је сат који ц́е пратити ужурбани начин живота. Овакве особе често бирају класичне, али модерне моделе, које могу да испрате разна дешавања. Модерни сатови обично дају предност изгледу, науштрб фунционалности. И премда су модерни ручни сатови добри за наглашавање одређеног стила, они такође могу бити и веома квалитетни и дуготрајни. Са одређеном дозом луксуза, сат савршено може испратити и важан састанак, пословни ручак, венчање, као и термин пливања и релаксације. Многи модерни сатови су отпорни на воду, и имају и додатне паметне спецификације. Акценат им је такође на изгледу, па су често пажљиво дизајнирани. Било да се ради о металној наруквици или кожној, овакав сат увек одаје утисак да је његов власник модерна, урбана особа. 

Луксуз за оне са пунијим џепом

Свака добростојећа особа која воли да то мало и покаже одабраће луксузан и упечатљив модел сата. Најчешће у обзир долази сат од правог злата, украшен правим драгим каменчићима. Познати брендови су праве адресе за купце оваквих модела. Луксузан и ексцентричан модел ручног сата даје завршни печат било ком стајлингу. Једноставне одевне комбинације засијаће потпуно новим сјајем уз овакав сат. За многе је златан сат завршница којом се показује одређени статус и моћ. Овакав сат је, без сумње, ванвременски и префињен. 

Ускладите сат са наочарима за сунце и гардеробом

Још једна ствар која може бити добар водич у одабиру савршеног сата јесте стил облачења. Као што не иду сваке наочаре за сунце уз сваки оутфит, тако би требало да се гледа и на комбинације са сатовима.  На пример, најбоље је користити аналогни сат заједно са формалном одец́ом и формалним паром наочара, јер аналогни сатови имају више службени, једноставан изглед.  С друге стране, ношење дигиталног сата са огромним ЛЕД екраном савршено је за оне који воле лежерну одец́у и спортске догађаје. 

Такође, са црним ципелама и црним каишем најбоље се слаже сат са црном, кожном наруквицом, а браон испада из ове комбинације. Метал одговара металу, па ако је копча каиша сребрна, онда је најбоље да сат буде са сребрном наруквицом.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas