Oglas
· · Komentari: 0

Kako odabrati savršeni sat?

Ljubitelji ručnih satova posvećuju veliku pažnju odabiru odgovarajućeg modela. Sat je za njih neophodan dodatak bez kojeg se prosto ne može zamisliti izlazak iz kuće.

1645709586_sat.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Kada dođe vreme da se izabere novi sat, trebalo bi tražiti nešto što je moderno i funkcionalno, ali takođe i nešto što predstavlja suštinu ličnost onoga koji će ga nositi. Samim tim sat postaje skladan sa garderobom i životnim stilom.

Sat za osobu koja voli boravak u prirodi

Za avanturističke tipove, koji obožavaju sportove na otvorenom, trčanje i fitnes, ručni sat mora da prati i stil života. 

Prodavnice kojima je u fokusu prodaja satova ima ponudu i za prvu ciljnu grupu. U ovom slučaju, izbegavaju se modeli metalnih narukvica, previše nakićeni moderni. Funkcionalnost je na prvom mestu, kao dodatne mogućnosti sata. Satovi za trčanje i fitnes su odličan izbor za aktivan životni stil i često su napravljeni za boravak na otvorenom. Ne samo da će moći da prate energiju u pokretu, već će moći da naprave i snimak svih avantura. Za planinare, bicikliste i sve one koji uživaju u relaksaciji na otvorenom moderni sat je vrlo pametan uređaj. Dizajnirani su da broje korake, otkucaje srca, utrošak kalorija, a neki čak imaju i gps za praćenje putanje. 

Užurbanoj, poslovnoj osobi odgovara moderan sat

Aktivna osoba ne može da ima stari sat. Potreban je sat koji će pratiti užurbani način života. Ovakve osobe često biraju klasične, ali moderne modele, koje mogu da isprate razna dešavanja. Moderni satovi obično daju prednost izgledu, nauštrb funcionalnosti. I premda su moderni ručni satovi dobri za naglašavanje određenog stila, oni takođe mogu biti i veoma kvalitetni i dugotrajni. Sa određenom dozom luksuza, sat savršeno može ispratiti i važan sastanak, poslovni ručak, venčanje, kao i termin plivanja i relaksacije. Mnogi moderni satovi su otporni na vodu, i imaju i dodatne pametne specifikacije. Akcenat im je takođe na izgledu, pa su često pažljivo dizajnirani. Bilo da se radi o metalnoj narukvici ili kožnoj, ovakav sat uvek odaje utisak da je njegov vlasnik moderna, urbana osoba. 

Luksuz za one sa punijim džepom

Svaka dobrostojeća osoba koja voli da to malo i pokaže odabraće luksuzan i upečatljiv model sata. Najčešće u obzir dolazi sat od pravog zlata, ukrašen pravim dragim kamenčićima. Poznati brendovi su prave adrese za kupce ovakvih modela. Luksuzan i ekscentričan model ručnog sata daje završni pečat bilo kom stajlingu. Jednostavne odevne kombinacije zasijaće potpuno novim sjajem uz ovakav sat. Za mnoge je zlatan sat završnica kojom se pokazuje određeni status i moć. Ovakav sat je, bez sumnje, vanvremenski i prefinjen. 

Uskladite sat sa naočarima za sunce i garderobom

Još jedna stvar koja može biti dobar vodič u odabiru savršenog sata jeste stil oblačenja. Kao što ne idu svake naočare za sunce uz svaki outfit, tako bi trebalo da se gleda i na kombinacije sa satovima.  Na primer, najbolje je koristiti analogni sat zajedno sa formalnom odećom i formalnim parom naočara, jer analogni satovi imaju više službeni, jednostavan izgled.  S druge strane, nošenje digitalnog sata sa ogromnim LED ekranom savršeno je za one koji vole ležernu odeću i sportske događaje. 

Takođe, sa crnim cipelama i crnim kaišem najbolje se slaže sat sa crnom, kožnom narukvicom, a braon ispada iz ove kombinacije. Metal odgovara metalu, pa ako je kopča kaiša srebrna, onda je najbolje da sat bude sa srebrnom narukvicom.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas