Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕНД

Како се носи сомотски блејзер? Па научите од Данијела Крејга - ОДУВАО ЈЕ стајлингом на премијери новог "Бонда" (ФОТО)

Уколико имате новца за само један сако - одлучите се за сомотски.

1632898533_Danijel-Krejg-Profimedija.jpg
Фото: Профимедија
Oglas

Премијера најновијег 25. филма о Џемсу Бонду "Није време за умирање" била је и прилика да модни креатори најаве трендове за зиму и јесен. Све очи су биле упрте у главног глумца Данијела Крејга.

Прочитајте још: Време је за ЏЕМПЕР, али испоштујте ТРИ правила да не би испали смешни(ФОТО)

Данијел Крејг се на премијери појавио у розе сомотском сакоу. Уз њега је носио црне панталоне, кошуљу и кравату.

Како се носи сомотски сако?

Већ смо писали о томе да се сомот враћа на велика врата.Овај комад гардеробе је унисекс и могу га носити и мушкарци и жене. То је једини део гардеробе који може да се носи увек и уз све. Наиме, црни сако се не носи дању, али сомотски - може.

Обуците ролку, беле панталоне и лаковане ципеле и бићете синоним за стил.

Уз шта се носи сомотски сако?

Сомотски сако се носи уз све: дању уз ролку, увече уз кошуљу. Може да се носи уз белу или једнобојну, али и карирану кошуљу. Важно је само пратити једно правило - да се боје слажу. Дакле, уколико је сако од тегет плиша онда се не носи ништа црно.

Прочитајте још: Спектакл на СВАДБИ: Снимак Адел (39) која тверкује у вечерњој хаљини видело 7 милиона људи (ВИДЕО)

Будите слободни са бојама и комбинујте све, јер овај део гардеробе је некада могао да се купи само у црној и тегет боји. Данас га можете наћо у свим бојама.

Панталоне уз сомотски сако

У зависности од горњег дела такве бирајте и панталоне. Могуу се комбиновати са свим панталонама, па чак и фармеркама.

Прочитајте још: Никол Кидман најављује ДВЕ боје и три МОДНА тренда за ову јесен (ФОТО)

Хаљина и сомотски сако?

Све се слаже са сомотским сакоом, па и хаљина. Сара Џесика Паркер тегет сомотски блејзер носи уз свилене, али и хаљине са шљокицама.

Прочитајте још: Патике и вечерња хањина? Како се носе патике? (ФОТО)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas