Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕНД

Патике и вечерња хањина? Како се носе патике? (ФОТО)

Патике сада можете видети уз шарене патике и вечерњу хаљину.

1632126782_shutterstock_521847259.jpg
Oglas

Већ смо писали о томе да се ове године патике носе уз одела, хаљине и сукње, али с обзиром на то да никако не излазе из модног фокуса, осећамо се дужнима да им посветимо још мало простора, стављајући их у главну улогу.

Прочитајте још: Принцезину ТАШНУ сада носе сви: Стил Кејт Мидлтон копирају младе глумице (ФОТО)

Патике су ефектне

Фото: Шатер

Муњевитом брзином, патике су постале неизоставни део гардеробе оба пола и свих узраста, од најмлађих до најстаријих. За њих ниједан стил није обавезујући, уклапају се у најсвечанији подједнако добро као у потпуно спортски.

Патике носе сви.

А изгледају... најкраће речено - ефектно.

Неприметне патичице танких ђонова у последње време уопште нису модерне, док оне са "набуџеним" ђоном, који је још гломазнији него што је био ваздушни, код њихових претходница из 90-их година, самоуверено владају градским улицама, салама за пословне састанке и ноћним клубовима.

Прочитајте још: Удобно и модерно: Разбијте јесењу монотонију откаченим ХЕЛАНКАМА које су апсолутни ХИТ (ФОТО)

Што шареније

Што шареније, то боље, гесло је које "боји" највећи број модела, а дречавост је још једна од пожељних карактеристика, која се уочава и на пертлама. Упадљиве, тиркизно-беле, или, пак, боје цикламе у комбинацији са светло розе и тиркизним ђоном, само су неки од модела представника овог правца.

Уз шарене патике шарене панталоне.

Не смета ако уз њих обучете подједнако шарене панталоне или хаљину, или се огрнете једноставним, за број већим сакоом. Патике остају доле, да причају неку своју причу, позивајући вас да се прво загледате баш у њих.

Патике уз вечерњу ташну Фото: Депозит

Нешто нежнију варијанту дочаравају светлорозе патике, са нежним, пенасто-дебелим, белим ђоном, које могу и гламурозно да изгледају у комбинацији са малом лакованом торбом, у истој боји.

Прочитајте још: Да ли сте спремни за НАРАНЏАСТУ? Марија Егеља је носи на ефектан ачин (ФОТО)

Како било, у патикама ће вам бити удобније него у ципелама, а изгледаћете подједнако моћно.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas