· · Коментари: 0
ТРЕНД

Никол Кидман најављује ДВЕ боје и три МОДНА тренда за ову јесен (ФОТО)

Никол Кидман је урадила серију модних фотографија за наслове стране модних магазина.

1632220766_profimediaNikola-Kideman.jpg
Фото: Профимедија

Аустралијска глумица је читаве прошле недеље на Инстаграму објављивала модне фотографије које је урадила за "Мари Клер" и "Базар". На последњој фоторгафији Никол Кидман лежи на ћилиму у провидној златној хаљини.

Прочитајте још: Патике и вечерња хањина? Како се носе патике? (ФОТО)

Хаљине од тила и кожни каишеви

Никол Кидман (54) на фотографији лежи на ћилиму док су њене локне расуте по тепију. Обучена је у златну хаљину са дубоким изрезом. Хаљина је од тила и сукња је скроз провидна.

- Хвала на прилици да се нађем на насловној страни америчког "Базара" - написала је Никол у потпису фотографија на Инстаграму.

Носиће се капути и кожне црвене рукавице

Прочитајте још: Спектакл на СВАДБИ: Снимак Адел (39) која тверкује у вечерњој хаљини видело 7 милиона људи (ВИДЕО)

На једној фотографији је у златној хаљини са шљокицама, такође, са тилом. На другој слици Никол носи црвено-црну хаљину са дубоким деколтеом и кожним каишем. Никол је фоторгафисана и са црним капутом и црвеним кожним рукавицама.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

 

 

Црно бела комбинација

Током претходног снимања за "Мари Клер" Никола Кидман је носила мини црну хаљину са дугачким "пуф" шлепом позади. Уз хаљину је носила и рукавице, као и високе црне самодржеће чарапе.

Прочитајте још: Ретроградни Меркур повлачи ручну: Сада договорите и планирајте, а ево када ћете реализовати!

На насловници је била обучена у црни шорц и бели корсет. Већ смо писали о томе да модни креатори за јесен најављују само једну боју - црну.

Први пут проговорила о Тому Крузу

Током интервјуа мајка четворо деце је одговорила на питање у вези бившег супруга Тома Круза.

- Била сам млада. Мислила сам о томе шта ја имам да понудим? Можда сам тада била превише уплашена, али увек се трудим да будем што боља. Била сам повређена, али у исто време боље да будем ја повређена него да ја повредим. Када ме је садашњи муж Кит Урбан упознао прва ствар коју ме је питао ила је: "Како ти је срце?" Ја сам му одговорила: "Отворено" - рекла је Никол Кидман.

Прочитајте још: Принцезину ТАШНУ сада носе сви: Стил Кејт Мидлтон копирају младе глумице (ФОТО)

Никол Кидман има четворо деце

Никол Кидман и Том Круз су били у браку од 1990. го 2001. године и за то време су усвојли двоје деце Белу (28) и Корона (26). После развода Никол се 2006. године удала за кандри певача Кита Урбана са којим има две ћерке Роуз (13) и Веру Маргарет (10).

Прочитајте још: Да ли сте спремни за НАРАНЏАСТУ? Марија Егеља је носи на ефектан ачин (ФОТО)

На питање о супругу Киту, Никол је одговорила:

- Стално разговарамо и решавамо проблеме, али се много волимо. Много дајемо један другом. Желим му да има најбољи живот који може да има и он мени исто тако - закључила је Никол Кидман.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.